TicketServices.gr

Γιαγκίνηδες «Μας παρέσυρε το ρέμα»

ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Γιαγκίνηδες
"Μας παρέσυρε το ρέμα"
 
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022
Live στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου
 
Τη συναυλία ανοίγει η Αγγελίνα
 
Οι Γιαγκίνηδες για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, μας προσκαλούν στη μουσική γιορτή
"Μας παρέσυρε το ρέμα"!

Οι 22χρονοι (!) πρωτοστάτες του κινήματος της μουσικής του δρόμου, επαναφέρουν το αυθεντικό ρεμπέτικο στοιχείο με τον φρέσκο αέρα της νιότης στην σκηνή του Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Τη συναυλία θα ανοίξει η ανερχόμενη ταλαντούχα Αγγελίνα που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση τους τελευταίους μήνες στο tik tok.

 
«Είναι εντάξει να είσαι μπαγλαμάς, αρκεί να συνοδεύεσαι από ρεμπέτικο σχήμα»
 
Οι νεαροί Γιαγκίνηδες που αυτοχαρακτηρίζονται ως ρεμπετικολαϊκοπαραδοσικό σχήμα, έχουν αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών προκαλώντας «χαμό» στα social media, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται να εξελιχθούν στο νέο «μεγάλο όνομα» του ρεμπέτικου στη μουσική βιομηχανία, πράγμα που τα μέλη του γκρουπ, Σπύρος Ζήσης και Παναγιώτης Σικλαφίδης, χτίζουν μέρα με τη μέρα.
 
Γιαγκίνηδες - Χαράματα η ώρα τρεις.
 
Το συγκρότημα που επέλεξε να υποστηρίζει με το έργο του το κίνημα των καλλιτεχνών του δρόμου, μοιράζεται την αγάπη του για το ρεμπέτικο τραγούδι, εμπνέοντας και άλλους νέους και νέες, να γνωρίσουν εκ νέου την παράδοση και το παλιό καλό ελληνικό τραγούδι.
 
Οι Γιαγκίνηδες κατεβαίνουν για πρώτη και μοναδική φορά για φέτος στην Αθήνα και υπόσχονται στους φίλους τους μία γιορτή του ρεμπέτικου κάτω από τα αστέρια, όπου το κέφι, ο χορός και οι φωνές του κόσμου θα πρωταγωνιστήσουν. 

Η Αγγελίνα κάνοντας covers ελληνικών τραγουδιών στο Tik Tok εδω και μόλις λίγους μήνες έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία καθώς έχει ένα δικό της μοναδικό τρόπο να ερμηνεύει. Σύντομα σκοπεύει να βγάλει δικιά της μουσική.
 
Μερικές πληροφορίες για τους Γιαγκίνηδες:
Οι Γιαγκίνηδες δημιουργήθηκαν το 2019 από δύο νεαρούς μουσικούς, τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, οι οποίοι αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για την ρεμπέτικη μουσική παίζοντας μουσική στα στενά της συμπρωτεύουσας. Το όνομα του σχήματος είναι εμπνευσμένο από την μικρασιάτικη λέξη «Γιαγκίνι» που στην γλώσσα των ρεμπετών σημαίνει φλόγα στην καρδιά, ερωτική κάψα και πάθος.
Τους καλοκαιρινούς μήνες παίρνουν το μπουζούκι και την κιθάρα τους και ταξιδεύουν από νησί σε νησί παίζοντας ρεμπέτικη μουσική, την οποία τόσο αγαπούν. 
 
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον δίσκο τους "Άνθρωποι του δρόμου", ο οποίος έγινε πολύ γρήγορα αγαπητός, ενώ το νέο τους videoclip «Καταφερτζού» κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2022. Τα ελληνικά media έχουν πέσει πάνω στο φαινόμενο «Γιαγκίνηδες» και το καλύπτουν με καλύπτουν με κάθε ευκαιρία:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Ναρκίσσων 2-8, Χαλάνδρι 152 33
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21:00

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ
20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10€ γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
PASSPORT Ι.Κ.Ε.
ΑΦΜ: 800835460
ΔΟΥ: Α' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΔΡΑ: ΑΚΤΗ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 66, 185 36, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ