For (The) Rest

ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Πανελλήνια Ένωση
Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού

For (The) Rest

ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ
Σάββατο 18 Μαΐου 2024 | 20.00

 

Η Ομάδα σύγχρονου χορού, Youth Art Company (YACo), παρουσιάζει το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 στις 20:00 το έργο For (The) Rest. Μία δυνατή χορευτική κραυγή για το μέλλον του πλανήτη μας!

Η Πανελλήνια Ένωση Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού έχει υπό την αιγίδα της την Ομάδα YACo που αποτελείται από χορευτές 9 ετών και άνω έως και επαγγελματίες χορευτές από όλη την Ελλάδα.

5 διακεκριμένοι χορογράφοι και 8 βοηθοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας μαγέψουν σε ένα μοναδικό θέαμα!

Σε ένα άγονο και ερειπωμένο τοπίο, ένα νεαρό ζευγάρι αναζητά την αιτία της καταστροφής των δέντρων. Εκεί, ο Ορέστης και η Ελπίδα συναντούν την Νόα, η οποία τους αφηγείται την καταστροφική ιστορία της.

Η Νόα σαν νέα επιχειρηματίας, έψαχνε καινούριες ιδέες για δημιουργία, όταν βρέθηκε σε ένα χρωματιστό δάσος, γεμάτο με πολύχρωμες υφές και περίεργα πλάσματα που ήταν αρκετά για να εξάψουν την φαντασία της. Πήρε πανέμορφο υλικό, μια ουσία θαυματουργή, εκμεταλλευόμενη τα δέντρα, την Γη ... κάθε τι και φανέρωσε το μεγαλοφυές προϊόν με τις πολλαπλές χρήσεις, «το κάτι που χρειάζεται ο καθένας». Μόλις διαπίστωσε ότι η ιδέα της προσέλκυσε τον πλούτο, πλημμύρισε από φιλοδοξία και αποφάσισε να ξεκίνησει την παραγωγή, κόβοντας ένα δέντρο. Τότε εμφανίστηκε η Φωνή της Γης, η αιθέρια ύπαρξη που προστάτευε το δάσος. Της εξήγησε πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη των δέντρων και την συμβούλεψε να σταματήσει. Βυθισμένη στην απληστία της αγνόησε την Φωνή και φώναξε τους βοηθούς της για να επιταχύνει την παραγωγή. Τα δέντρα κόβονταν το ένα μετά το άλλο, οι πελάτες αυξάνονταν καθημερινά και ο πλούτος είχε κυριεύσει το μυαλό της Νόα. Τυφλωμένη από τα κέρδη δεν έβλεπε την καταστροφή που προκαλούσε. Όταν πια η γη στέρεψε και τα κέρδη έπεσαν, συνειδητοποίησε το κακό που είχε προκαλέσει. Μα ήταν πια αργά... Το μόνο που της είχε μείνει ήταν ένας τελευταίος σπόρος ζωής και ένα μήνυμα από την Φωνή της Γης, «Εκτός εάν ...».

Η Νόα ολοκλήρωσε την ιστορία και έδωσε τον σπόρο στο ζευγάρι, τους παρότρυνε να κάνουν μία νέα αρχή και να υποσχεθούν ότι θα φροντίσουν το δάσος.

Τώρα το μέλλον βρίσκεται στα χέρια των παιδιών...

Find us on social media:
Instagram: peasxo_peasxo
Facebook: PEASXO
YouTube: PEASXO
www.peasxo.gr

Μια παράσταση σύγχρονου χορού με θέμα την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, ιδανική για μικρούς και μεγάλους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ
Καρόλου 18, Αθήνα, 10437
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Σάββατο 18 Μαΐου 2024 | 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
13€ Γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΑΣΧΟ
ΑΦΜ: 997018690
ΔΟΥ: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΕΔΡΑ: Αριστείδου 5Β - Ίλιον τκ 131 22

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • Σάββατο 18 Μαΐου 2024, 20:00 For (The) Rest ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ