TicketServices.gr

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΛΟΥ 2021 - «ΜΕΤΑΒΑΣΗ»

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΛΟΥ 2021
«ΜΕΤΑΒΑΣΗ»

06 Σεπτεμβρίου - 03 Οκτωβρίου 2021Το Φεστιβάλ Βόλου καθώς βαδίζει προς την 6η του διοργάνωση που ξεκινάει πολύ σύντομα, αισθάνεται αισιόδοξο και γεμάτο αυτοπεποίθηση ώστε να όχι μόνο να παραστεί ενεργά στο νέο πολιτιστικό τοπίο που ανατέλλει μετά την πανδημία αλλά και το συνδιαμορφώσει.

Έχοντας στο ενεργητικό του 5 επιτυχημένες διοργανώσεις και με το μεγαλύτερο μέρος της μέχρι στιγμής στοχοθεσίας της επιχειρησιακής του ατζέντας να έχει επι-τευχθεί, το Φεστιβάλ Βόλου αλλάζει για άλλη μια χρονιά τον σχεδιασμό του -κυρίως λόγω των γεγονότων που η sars-Cov 2 επιβάλλει- και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ως βασικό στόχο έχει να διερευνήσει τη μετάβαση στα νέα δεδομένα. Οι ημε-ρομηνίες διεξαγωγής είναι οι από Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 3 Οκτω-βρίου.

Ο φετινός καλλιτεχνικός προγραμματισμός διαρθρώνεται σε 7 ενότητες (Ημέ-ρες Φωτογραφίας, Ημέρες Εικαστικών Τεχνών, Ημέρες Μουσικής, Ημέρες Θεάτρου και Χορού, Ημέρες Κινηματογράφου και Ημέρες Γαστρονομίας) αποτελώντας έτσι τον ορισμό της πολυθεματικής διοργάνωσης. Ο χαρακτήρας “ολόκληρη η πόλη μια σκηνή” παραμένει με τις εκδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα σε πολλά και ετερό-κλιτα σημεία της πόλης (πέραν των αιθουσών της Παλιάς Ηλεκτρικής και του Αχιλ-λείου, φέτος θα δούμε δράσεις σε εμπορικά καταστήματα, σε αίθουσα του Δικαστι-κού Μεγάρου Βόλου, στο πρώην τέρμιναλ του Ο.Λ.Β, σε αυλές σπιτιών, σε parking κεντρικού σημείου της πόλης το οποίο θα μεταμορφωθεί σε μουσική σκηνή, σε στε-νά του κέντρου, στο αρχαίο θέατρο Δημητριάδος και σε πολλά άλλα).

Επίσης, φέτος είναι η πρώτη χρονιά στην οποία το φεστιβάλ εκκινεί διαγωνιστικό τμήμα καθώς και η πρώτη χρονιά στην οποία το Φεστιβάλ Βόλου σε αγαστή συνερ-γασία με τον Μύλο Παραστατικών Τεχνών πραγματοποιούν ανεξάρτητη παραγωγή με θέμα της Μετάβαση, υπό την χορογραφική εκπαίδευση και καθοδήγηση κορυ-φαίου Γάλλου street χορευτή. 

Κυρίως όμως φέτος η ομάδα διοργάνωσης του φεστιβάλ θέτει σε εφαρμογή στρατη-γικές συνεργασίες με το έτερο φεστιβάλ της Λάρισας -  Μύλος Παραστατικών Τε-χνών αλλά και με μια φρέσκια απόπειρα για ένα φεστιβάλ κωμωδίας μαζί με τους ιθύνοντες του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, κάνοντας το πρώτο βήμα για μία πανθεσσαλική πολιτιστική διοργάνωση που φέτος ονομάζεται Δίκτυο Φεστιβάλ Μετάβαση μιας και η έννοια της μετάβασης είναι η θεματική ταυτότητα και των τριών φεστιβάλ.

Η επιχειρησιακή πορεία του δικτύου θα αποσαφηνιστεί αμέσως μετά την ολοκλή-ρωση των προγραμμάτων εκδηλώσεων και των τριών φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Βόλου υποστηρίζεται από τις τακτικές και έκτακτες εισφορές των με-λών του ΔΣ του, από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ λαμβάνει μία πολύ μικρή υποστήριξη από την Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας και το ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗ-ΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΛΟΥ 2021 - «ΜΕΤΑΒΑΣΗ»

Ημέρες Μουσικής
15 - 19 Σεπτεμβρίου 2021

Ημέρες Θεάτρου και Χορού
20 - 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ημέρες Κινηματογράφου
27 - 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
- TICKET SERVICES
τηλεφωνικά: 2107234567
- - online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΛΟΥ ΑΜΚΕ
ΑΦΜ: 997042862
ΔΟΥ: Βόλου
ΕΔΡΑ: Ελ. Βενιζέλου 109 Βόλος
GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
  • Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, 19:30 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΛΟΥ 2021 - «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» Ο Δημήτρης, ο Νίκος...και η Αρχή της Απροσδιοριστίας Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών Θεατρίνη ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
  • Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, 21:00 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΛΟΥ 2021 - «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» Εξορία - Βασίλης Μαζωμένος Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών Θεατρίνη ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
  • Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, 21:00 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΛΟΥ 2021 - «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» SIFF - Metavasis Residency Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών Θεατρίνη ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
  • Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, 21:00 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΛΟΥ 2021 - «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους - Metavasis Residenc Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών Θεατρίνη ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
  • Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, 21:00 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΛΟΥ 2021 - «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου - Metavasis Residency Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών Θεατρίνη ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω