«ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ, ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ»

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Γιάννης Σπανός, μία διαδρομή
Αργυρώ Καπαρού, Ερωφίλη και Άννα Ψαρρά

 Κεντρί / Γαλαξίδι
Σάββατο 3 Ιουλίου 2021
ώρα 21:15


Το πρόγραμμα της συναυλίας ακολουθεί τη διαδρομή του σπουδαίου συνθέτη, από την Ελλάδα, στο  Παρίσι  της  δεκαετίας  του '60, την επιστροφή στην πατρίδα του ως εμπνευστή της μουσικής σκηνής του «νέου κύματος», αλλά και τη συνέχεια της λαμπρής δημιουργικής του πορείας ως τη δεκαετία του '80, πατώντας επάνω στα βήματα της τρυφερότητας και της δυναμικής των τραγουδιών του συνθέτη. Η Αργυρώ Καπαρού και η Ερωφίλη έχουν συνεργαστεί με τον συνθέτη και γνώρισαν το πλούσιο ρεπερτόριό του, μέσα στο οποίο περιλαμβάνονται οι μελοποιήσεις του, στίχων, περισσότερων από τριάντα ποιητών και στιχουργών, όπως ο Νίκος Καββαδίας, ο Κωστής Παλαμάς, ο Κωνσταντίνος Καβάφης, ο Πυθαγόρας, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Μάνος Ελευθερίου, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Κώστας Κωτούλας, η Τασούλα Θωμαΐδου κ.ά. Μαζί τους η Ευαγγελία Μαυρίδου στην επιμέλεια ορχήστρας και 3 εκλεκτοί μουσικοί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κεντρί - Γαλαξίδι

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021
Ώρα έναρξης
21.15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10€ γενική είσοδος
5€ φοιτητικό/ανέργων/65+

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- PUBLIC


E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΛΦΩΝ
Δίκτυο για τον Τουρισμό
και τον Πολιτισμό Φωκίδας
ΑΦΜ 997204923
ΔΟΥ Άμφισσας
Πλατεία Κεχαγιά, 33100, Άμφισσα

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ