Evergrey (Sweden) + Klogr (Italy / U.S.A.)
Virtual Symmetry (Italy / Switzerland)

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Emptiness Over Europe Tour 2024

EVERGREY (Sweden)
KLOGR (Italy / U.S.A.)
VIRTUAL SYMMETRY (Italy / Switzerland)

Θεσσαλονίκη
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
Principal Club Theater @ Mylos Area

Αθήνα
Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2024
Κύτταρο Live


"Prog Theories"

Αυτό που έχουν καταφέρει οι Σουηδοί progressive masters EVERGREY, είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Σχεδόν από την αρχή της καριέρας τους, έχουν δημιουργήσει τον προσωπικό τους ήχο, το δικό τους μουσικό στυλ, που είναι πολύ δύσκολο να αντιγραφθεί, αλλά ακόμα και να αναπαραχθεί από άλλους πλην των ιδίων. Σκοτεινό, μελαγχολικό, προοδευτικό μα και αρκούντως σκληρό, έχει δημιουργήσει μία μεγάλη στρατιά πιστών οπαδών.

Ο ηγέτης, τραγουδιστής, κιθαρίστας και στιχουργός, Tom Englund, έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την πατρίδα μας. Έχει συνεργαστεί για τρία στούντιο άλμπουμ με τον Έλληνα σχεδιαστή εξωφύλλων Γιάννη Νάκο (και τραγουδιστή των MORTAL TORMENT), έχει βάλει Ελληνίδα να κάνει απαγγελία σε άλμπουμ του, έχει κάνει guest σε αρκετά άλμπουμ εγχώριων σχημάτων, αλλά έχει έρθει και αρκετές φορές για συναυλίες, όχι μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και στη Λάρισα, με τις πρώτες εμφανισίσεις τους στην Ελλάδα, να έχουν λάβει χώρα το 2000 στα πλαίσια εκείνης της αξέχαστης περιοδείας με τους CRIMSON GLORY και τους KAMELOT που τελείωνε με τις συναυλίες τους στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Από τότε, έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι. Τα αριστουργήματα που έχουν κυκλοφορήσει, είναι πολλά κατά τη διάρκεια της τριακονταετούς καριέρας τους. "Recreation Day", "The Inner Circle", "In Search Of Truth", "Hymns For The Broken" και τόσα ακόμα. Οι τελευταίες τους εμφανίσεις, βέβαια, χρονολογούνται πλέον, πίσω, στο 2014 και το 2019. Από την προηγούμενη φορά που τους είδαμε στη χώρα μας, έχουν κυκλοφορήσει τα "Escape Of The Phoenix", "A Heartless Portrait (The Orphean Testament)" και πλέον, το ολοκαίνουργιο και πολύ πρόσφατο, "Theories Of Emptiness", που αποτελεί την ευχάριστή έκπληξη της χρονιάς, αφού ακούμε τους EVERGREY, στο συνηθισμένο, μεν, ύφος τους, όμως στην καλύτερη φόρμα τους για την τελευταία δεκαετία, στα σίγουρα.

Μπορεί να αποχώρησε ο επί σειρά ετών ντράμμερ τους, Jonas Ekdahl, όπως είδαμε με αριστοτεχνικό αλλά και συγκινητικό τρόπο στο video clip του "Say", επειδή ήθελε να ασχοληθεί πιο πολύ με τον τομέα της παραγωγής μουσικής και όχι πλέον με το παίξιμο και τις ζωντανές εμφανίσεις, ο αντικαταστάτης του όμως, ο Simen Sandnes, με θητεία στους εξαιρετικούς TEMIC και τους Νορβηγούς SHINING, είναι ένας φοβερός παίχτης που καλύπτει επάξια το κενό.

Έχοντας πλέον 14 στούντιο άλμπουμ στο ενεργητικό τους, οι EVERGREY έρχονται σε μία πολύ ώριμη και δημιουργική περίοδο στην καριέρα τους, να ικανοποιήσουν το πολυάριθμο κοινό που τους ακολουθεί πιστά, τόσα χρόνια. Μαζί τους, θα είναι οι Ιταλό-Αμερικάνοι alternative metallers (με πολλά progressive στοιχεία) KLOGR καθώς και οι Ιταλό-Ελβετοί progressive metallers VIRTUAL SYMMETRY, οι οποίοι έχουν νέο στούντιο άλμπουμ στα σκαριά για την αρχή του 2025 και έχουν περιοδεύσει ξανά με τους EVERGREY (ο τραγουδιστής τους Marco Pastorino είναι πολύ δραστήριος μουσικά, αφού είναι παράλληλα μέλος των SERENITY, TEMPERANCE, THE RITUAL, κ.λ.π.)

Η τριάδα των EVERGREY, KLOGR και VIRTUAL SYMMETRY, θα εμφανιστεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη και το Principal Club Theater @ Mylos Area, ενώ μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2024, στην Αθήνα και στο Κύτταρο Live και είναι βέβαιο πως όσοι δώσουν το παρόν, θα ζήσουν στιγμές που θα έχουν να τις διηγούνται, όπως συμβαίνει άλλωστε και με όλες τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις των EVERGREY στην χώρα μας!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024 | 20:00
Principal Club Theater @ Mylos Area
(χάρτης)

ΑΘΗΝΑ
Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2024 | 20:00
Κύτταρο Live
(χάρτης)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Early bird: 25€ 
Προπώληση: 28€ 
Πόρτα: 30€
 
Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 10 ετών

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
ΤICKET SERVICES
- online:
www.ticketservices.gr
- call center:
2107234567

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
The Nephilim Metal Music Store
Πατριάρχου Ιωακείμ 17, Θεσσαλονίκη
Κιν: 6947017720

Alone Music Store
Γ. Θεοχάρη 2, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310-266772

Café Bar Διώροφον
Κερασούντος 81, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310-453998

ΑΘΗΝΑ

Ticket Services
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα
Τηλ: 210-7234567

Metal Era
Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα
Τηλ: 210-3304133

No Remorse Records
Ακαδημίας 81, Αθήνα
Τηλ. 210-3830981

Reload Store
Ακαδημίας 81, Αθήνα
Τηλ: 210-3801464

Bowel Of Noise
Θεμιστοκλέους 25, Αθήνα
Τηλ. 210-3846783

Le Disque Noir
Θεμιστοκλέους 29, Αθήνα
Τηλ: 211 2143554

Cinema Libre Filmstore
Θεμιστοκλέους 34, Αθήνα
Τηλ: 210-3803833

Monsterville
Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι
Τηλ: 210-3648180

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά κατεβαίνουν σε μορφή PDF και είτε εκτυπώνονται είτε αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Αλέξιος Ι. Σαμαράς
Playfalse Records & Management
ΑΦΜ: 131811712
ΔΟΥ: Δ Αθηνών
ΕΔΡΑ: Πατησίων 53, Αθήνα 10433

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024, 20:00 Evergrey (Sweden) + Klogr (Italy / U.S.A.)
  Virtual Symmetry (Italy / Switzerland)
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Evergrey (Sweden) + Klogr (Italy / U.S.A.)
  Virtual Symmetry (Italy / Switzerland)
  PRINCIPAL CLUB THEATER - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
 • ΑΘΗΝΑ
  Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2024, 20:00 Evergrey (Sweden) + Klogr (Italy / U.S.A.)
  Virtual Symmetry (Italy / Switzerland)
  ΑΘΗΝΑ - Evergrey (Sweden) + Klogr (Italy / U.S.A.)
  Virtual Symmetry (Italy / Switzerland)
  ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ