«Εσύ» του Αλέξανδρου Χούντα

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ - SECRET ROOM

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

«Εσύ»

του Αλέξανδρου Χούντα

2ος χρόνος παραστάσεων

Βασισμένο σε αληθινό γεγονός

Μετά τον πρώτο κύκλο των sold out παραστάσεων της προηγούμενης σεζόν, ο θεατρικός μονόλογος ''Εσύ'' επιστρέφει για 2η χρονιά στη σκηνή του θεάτρου Αλκμήνη από την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 και κάθε Πέμπτη στις 21.15

«Ίσως να μην είμαι ο γιος που ονειρεύτηκες»

Ο Ίτα είναι 17 χρονών. Είναι ομοφυλόφιλος. Ο ίδιος έχει αποδεχτεί τη σεξουαλικότητα του ενώ η μητέρα του τον αρνείται. Σε ένα τυχαίο μέρος γνωρίζει μία άστεγη που σίγουρα δεν είναι τυχαία. Αυτή η γνωριμία του δίνει το θάρρος να προβεί σε μία ύστατη προσπάθεια να μιλήσει ανοιχτά με τη μητέρα του, με την ελπίδα να κερδίσει την αποδοχή της.

Ένας σπαρακτικός μονόλογος, μία κραυγή απόγνωσης ενός εφήβου που ασφυκτιά μέσα σε μία κοινωνία βυθισμένη στα στερεότυπα, τις προκαταλήψεις, τους φόβους. Ένα προσωπικό coming out του ήρωα και συνάμα μία ευαίσθητη κριτική στην κοινωνία που γυρίζει την πλάτη στη διαφορετικότητα μαθαίνοντας στα παιδιά της από μικρή ηλικία να μισούν.

«Και η δική μου φωνή πότε θα ακουστεί;»

Ο μονόλογος «Εσύ» βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Βραζιλία όταν μία μάνα σκότωσε τον ίδιο της το γιο λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων.

Ο Αλέξανδρος Χούντας υποδύεται το ρόλο του εφήβου, υπογράφει το κείμενο και σκηνοθετεί την παράσταση με σύγχρονη μάτια και με έμφαση στο ζήτημα της αποδοχής. Την πρωτότυπη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Μιχάλης Δέλτα φωτίζοντας μοναδικά την ευαισθησία και τις ρωγμές του ήρωα. Επί σκηνής εμφανίζεται και η Κατερίνα Λουτσοπούλου σε έναν βουβό ρόλο - σύμβολο της ρομαντικής πλευράς του ανθρώπου, εκείνου που όλα τα έχει χάσει κι όμως παραμένει άνθρωπος. Τη φωνή της στην παράσταση χαρίζει η Παναγιώτα Βλαντή.

 

 

Συντελεστές:
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Χούντας
Πρωτότυπη Μουσική: Μιχάλης Δέλτα
Σκηνικά - Κοστούμια: Μάρθα Χαραλαμπίδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Λίνα Φούντογλου
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Φωτογραφία: Ηλίας Αργυρακόπουλος

 

Ερμηνεύει o Αλέξανδρος Χούντας

Μπεατρίσα:

Κατερίνα Λουτσοπούλου

Τη φωνή της χαρίζει η Παναγιώτα Βλαντή

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ
Αλκμήνης 8-12, Αθήνα 118 54
τηλ. 2103428650 - info@theatro.gr
στάση μετρό: Κεραμεικός
 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Από 12 Οκτωβρίου 2023
Κάθε Πέμπτη
 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.15
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
70'

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
14€ γενική είσοδος
12€ μειωμένο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKETSERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 118054740

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ