NOSTOS UNIVERSITY / Ernõ Rubik

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

NOSTOS UNIVERSITY

Ernõ Rubik

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 18.30, ΦΑΡΟΣ
  • Η είσοδος επιτρέπεται σε κοινό όλων των ηλικιών.
  • Έναρξη προεγγραφής για το κοινό την Πέμπτη 20/06 στις 15.00.
  • Η διαδικασία ελέγχου της κράτησης καθώς και η σειρά αναμονής για επιπλέον δελτία προτεραιότητας αρχίζουν 1 ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης (στις 17.30) από το Info Point Agora (στην Αγορά)
  • Η θέση σας εξασφαλίζεται, εφόσον ολοκληρώσετε επιτυχώς την κράτησή σας, λάβετε το ηλεκτρονικό δελτίο εισόδου, το παρουσιάσετε στον χώρο εκδήλωσης και το σκανάρετε τουλάχιστον 30 λεπτά (18.00) πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Σε αντίθετη περίπτωση, η κράτησή σας θα ακυρωθεί και θα επαναδιατεθεί στο κοινό.
  • Είσοδος ελεύθερη

NOSTOS UNIVERSITY

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/ ΤΡΙΤΗ 25/ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/ ΠΕΜΠΤΗ 27/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΦΑΡΟΣ

Το Nostos University με χαρά παρουσιάζει τον Ernõ Rubik, εφευρέτη του Κύβου του Ρούμπικ. Πριν από 45 χρόνια ο Rubik, ως καθηγητής αρχιτεκτονικής και design, συνειδητοποίησε την ανάγκη να εξοικειώσει τους φοιτητές του με την έννοια της πολυπλοκότητας. Έτσι, σχεδίασε τον διάσημο κύβο, που στην αρχή έμοιαζε άλυτος, αλλά στη συνέχεια, και αφού προκάλεσε τον ενθουσιασμό σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα «μυαλά» του κόσμου, εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο διαδεδομένα παιχνίδια-γρίφους όλων των εποχών! Τα τρία πρώτα απογεύματα, το Nostos University θα φιλοξενήσει καλλιτέχνες, γνωστούς για την ικανότητά τους να παίζουν με περίπλοκες συνθέσεις και κατασκευές. Σας περιμένουμε στον Φάρο να παρακολουθήσετε από κοντά τους καλλιτέχνες εν δράσει, και όσο εκείνοι προσπαθούν να λύσουν, με σχεδόν μαγικό τρόπο, εντυπωσιακούς γρίφους, εσείς να μάθετε πώς να φτιάχνετε ένα μωσαϊκό από Κύβους του Ρούμπικ, κατασκευές από ντόμινο, κάστρα από τραπουλόχαρτα και έργα τέχνης από ανακυκλώσιμα είδη! Κάθε βράδυ θα ανακαλύπτετε και κάτι καινούργιο. Από την Τετάρτη έως την Κυριακή, μερικοί από τους πιο γρήγορους λύτες του Ρούμπικ στον κόσμο θα μοιραστούν μαζί σας μυστικά για την απάντηση του γρίφου. Ανάλογα με το επίπεδό σας, τα μυστικά θα είναι από απλά, για αρχάριους, μέχρι πιο περίπλοκα, για τους πιο προχωρημένους. Την Παρασκευή το βράδυ, θα γιορτάσουμε τον Κύβο μαζί με τον Ernõ Rubik, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του. Ενώ το Σάββατο το Summer Nostos Festival διοργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό για τους πιο γρήγορους λύτες από όλο τον κόσμο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος Εκδήλωσης
Φάρος

Κέντρο Πολιτισμού
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ημερομηνία εκδήλωσης
Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019
ώρα έναρξης: 18.30

είσοδος ελεύθερη
με ηλεκτρονική κράτηση


Σύστημα Κράτησης
Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά.

Εκτύπωση ηλεκτρονικού δελτίου εισόδου

Παρακαλούμε πολύ να κατεβάσετε τα δελτία εισόδου σε μορφή pdf και να τα φέρετε μαζί σας είτε εκτυπωμένα είτε αποθηκευμένα σε ηλεκτρονική συσκευή

Έγκυρο Δελτίο Εισόδου

Η θέση σας εξασφαλίζεται, εφόσον ολοκληρώσετε επιτυχώς την κράτησή σας, λάβετε το ηλεκτρονικό δελτίο εισόδου και το παρουσιάσετε στον χώρο εκδήλωσης τουλάχιστον 30 λεπτά (18.00) πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Σε αντίθετη περίπτωση, η κράτησή σας θα ακυρωθεί και θα επαναδιατεθεί στο κοινό.

Ακυρώσεις κρατήσεων
Για να ακυρώσετε την κράτησή σας, παρακαλούμε στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο cancel@ticketservices.gr από το email με το οποίο πραγματοποιήσατε την κράτηση.

Έναρξη κρατήσεων
- Η προεγγραφή για το κοινό ξεκινά την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 15.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ