Αφιέρωμα στον ENNIO MORRICONE | Με τους Ensemble LE MUSE

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ανακοίνωση Διοργανωτών
σχετικά με την αναβολή της εκδήλωσης

Το αφιέρωμα στον Ennio Morricone που ήταν προγραμματισμένο για την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στη Μονή Λαζαριστών ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ προσωρινά. Σύντομα θα ανακοινωθεί ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ διεξαγωγής της συναυλίας. Όσοι έχετε προμηθευτεί τα εισιτήρια σας θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία, αλλιώς μπορείτε να αιτηθείτε και επιστροφή χρημάτων.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση.


Σημείωση από Tickert Services: σε όσους θεατές έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, έχει ήδη αποσταλεί email με την σχετική πληροφόρηση.


 

Αφιέρωμα στον
ENNIO MORRICONE

Με τους Ensemble LE MUSE

Maestro - Andrea Albertini
Soloist - Daniela Placci 

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη του «Σινεμά ο Παράδεισος»


Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 

Οι πασίγνωστες μελωδίες του μεγάλου Ιταλού Μαέστρου Ennio Morricone για ταινίες όπως  “Σινεμά ο Παράδεισος”, “Η Αποστολή”, “Για μια χούφτα δολάρια”, “Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος”, “Κάποτε στη Δύση”, “Σάκκο και Βαντζέτι”, “Κάποτε στην Αμερική” και πολλών ακόμα, πρωταγωνιστούν στην μουσική παράσταση του γυναικείου σχήματος Ensemble Le Muse από την Ιταλία που έρχεται στη Θεσσαλονίκη για μια εμφάνιση στα πλαίσια του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.

Ταυτόχρονα με την ερμηνεία τους, θα προβάλλονται σε οθόνη πάνω στη σκηνή τα αντίστοιχα κινηματογραφικά αποσπάσματα, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη μουσικό-κινηματογραφική εμπειρία.

O Ennio Morricone δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Στην κατοχή του, εκτός από δύο Όscar, έχει επίσης τρία βραβεία Grammy, τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, έξι Bafta, δέκα David di Donatello, έντεκα Nastri d'Argento, δύο βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, Χρυσός Λέων  και Βραβείο Μουσικής Polar, και έχουν πουληθεί παγκοσμίως περισσότεροι από 70 εκατομμύρια δίσκοι του. Οι συνθέσεις του έχουν συναρπάσει ολόκληρες γενιές και καλύπτουν διάφορα μουσικά είδη, καθιστώντας τον πιο σημαντικό συνθέτη soundtrack όλων των εποχών. Σκοπός του αφιερώματος, είναι η αποτίμηση φόρου τιμής προς τον μεγάλο σύνθετη.

To συμφωνικό σύνολο από την Ιταλία Ensemble Le Muse αποτελούν ξεχωριστές γυναίκες μουσικοί, που  προέρχονται από την φημισμένη  ορχήστρα "Rondo Veneziano" και πέρα από την πλούσια εμπειρία τους σε όλες τις πτυχές της κλασικής μουσικής διαθέτουν μια ιδιαίτερη αίσθηση και ένστικτο στην ερμηνεία των συνθέσεων του Ennio Morricone. Μιας μουσικής που είναι πασίγνωστη για την ακρίβεια και την ευαισθησία της στην περιγραφή των εικόνων Μιας μουσικής πολυβραβευμένης διεθνώς, που καλύπτει έξι γεμάτες δεκαετίες διαρκούς έμπνευσης και δράσης.

Ensemble Le Muse είχε την τιμή να εκπροσωπήσει την ιταλική μουσική  στα εγκαίνια του εξαμήνου της Iταλικής  Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με δύο αξέχαστες συναυλίες σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη και έλαβε την Υψηλή Αιγίδα του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας γι' αυτή την παράσταση.

Στο μουσικό σύνολο αυτό ιδιαίτερη θέση έχει η εξαιρετική σοπράνο Daniela Placci, ενώ διευθύνεται από τον πιανίστα ,ιδρυτή της ορχήστρας και μαέστρο Andrea Albertini.

Μια ξεχωριστή βραδιά στις 12 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών, αφιερωμένη στον κορυφαίο συνθέτη του κινηματογράφου. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
Κολοκοτρώνη 25 - 27
Σταυρούπολη 564 30
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΠΛΑΤΕΙΑ Α ΖΩΝΗ
(καθήμενοι - αριθμημένες θέσεις)

30€

ΠΛΑΤΕΙΑ & ΚΕΡΚΙΔΕΣ
(καθήμενοι - θέσεις χωρίς αρίθμηση)

20€ γενική είσοδος
17€ φοιτητές/άνεργοι/65+

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- ταμείο Θεάτρου Αυλαία

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΣΙΔΟΥ
INTERSHOW PRODUCTIONS
ΑΦΜ: 105039722
ΔΟΥ: Δ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΑΘΗΝΑΣ 10, 546 34, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ