Ελένη Τσαλιγοπούλου

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ «ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
Καλοκαίρι 2021

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ «ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ»
Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021


07.09.21
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ
ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΙΣ 08.09.2021 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ

Αναβάλλεται η αυριανή συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου

Η συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου 2021, στις 9 μ.μ., στο Δημοτικό θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης», αναβάλλεται λόγω των αναμενόμενων έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ., από το απόγευμα και μετά, στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης υπάρχουν πολύ αυξημένες πιθανότητες βροχής (πάνω από 80%) καθιστώντας αδύνατη την προετοιμασία και την πραγματοποίηση την συναυλίας.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού η παραγωγή προχώρησε στην αναβολή της συναυλίας, με την επιφύλαξη να ανακοινωθεί νέα ημερομηνία κατά το επόμενο διάστημα.


Σημείωση από Ticket Services: Η αξία των εισιτηρίων που αγοράστηκαν ηλεκτρονικά, επιστρέφεται αυτόματα στην κάρτα με την οποία έγινε η αγορά, χωρίς να χρειάζεται κάποια ενέργεια από πλευράς θεατή. H χρέωση υπηρεσίας πώλησης εισιτηρίων δεν επιστρέφεται. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από φυσικά σημεία προπώλησης, επιστρέφονται εκεί από όπου αγοράστηκαν.

H Ελένη Τσαλιγοπούλου ταξιδεύει στην Ελλάδα με ένα συναυλιακό πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια και συναρπαστικές ερμηνείες!

Στα 30 χρόνια παρουσίας της στη δισκογραφία και τα live, η Ελένη Τσαλιγοπούλου έχει αποδείξει πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα ανήσυχη περίπτωση καλλιτέχνη, με βαθιά μουσικότητα και αγάπη για το τραγούδι. Μία δημιουργός-ερμηνεύτρια, που τολμά να πειραματίζεται, να δοκιμάζει, να ρισκάρει, να εξελίσσεται αλλά και να αλλάζει συχνά ρότα ανιχνεύοντας νέες καλλιτεχνικές δυνατότητες.

Στα χρόνια της πορείας της η Ελένη κινήθηκε σε όλο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας, από την pop μέχρι την παραδοσιακή, καταφέρνοντας να καταγράψει πολύ μεγάλες επιτυχίες και τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους- κι ας ανήκαν σε διαφορετικά στυλ.

Ύστερα από τον δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε, η αγαπημένη ερμηνεύτρια ταξιδεύει στην Ελλάδα και παρουσιάζει τις μεγάλες επιτυχίες της αλλά φέτος δίνει έμφαση και στα πολύτιμα εκείνα τραγούδια που αποτελούν τη μουσική μας περιουσία: Τραγούδια λαϊκά , ρεμπέτικα και παραδοσιακά, τραγούδια στεριανά αλλά και θαλασσινά, τραγούδια σπουδαίων συνθετών μας, κλασσικά και νεότερα αλλά και εκείνα που αγαπήσαμε με τη φωνή της σε πρώτη εκτέλεση, όλα μπερδεύονται γλυκά σε μία συναρπαστική συναυλία που θα μας ταξιδέψει και θα μας διασκεδάσει, σε πείσμα των καιρών!

Μαζί της ένα σχήμα εξαιρετικών και ευέλικτων μουσικών, σε μία παράσταση που όχι μόνο αναδεικνύει την αισθαντικότητα, τη δύναμη και το πάθος της Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας αλλά και την ικανότητα των ίδιων των τραγουδιών να μας εμπνέουν, να μας παρηγορούν, να καταργούν τις επιβεβλημένες αποστάσεις και να μας συνδέουν όλους μαζί κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου - κιθάρες, μπαγλαμάς
Άκης Κατσουπάκης - πιάνο, πλήκτρα
Άγης Παπαπαναγιώτου - μπουζούκι, μπάσο, φωνή
Τζώρτζης Μαυροειδής - τρομπέτα, μπάσο

Τάκης Σπυρόπουλος - ηχοληψία
Νεκταρία Εμμανουηλίδου - φωτισμοί
Τάσος Βρεττός & Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου - φωτογραφίες
Κωνσταντίνος Γεωργαντάς - artwork

Official Link: https://www.facebook.com/eleni.tsaligopoulou

Management - Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ
«ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ»

Κάρολου Κουν 13
Συκιές Θεσσαλονίκη
(χάρτης)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

12 € ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
15 € ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- καταστήματα PUBLIC (+1€ ανά εισιτήριο)
* Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +5% ανά εισιτήριο

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
FIRST SMOOTH ROAD PRODUCTIONS ΜΟΝ.ΙΚΕ
ΑΦΜ: 801621930
ΔΟΥ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ: ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 39, 56224, ΕΥΟΣΜΟΣ


ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ