Εκθέτοντας τη «Βία του Βίου»

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Εκθέτοντας τη "Βία του Βίου"

Παρουσίαση εργαστηρίου
θεατρικής έκφρασης και προσωπικής ανάπτυξης

Προσωπικές ιστορίες γυναικών που συγκινούν, ταράζουν και κινητοποιούν το συναίσθημα, συναντούν το ποιητικό έργο «Η Βία του Βίου» του Τσιμάρα Τζανάτου και συνθέτουν μια γοητευτική παράσταση που παρουσιάζεται από την Τρίτη 21 έως την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 στο «Θέατρο στη Σάλα», επί της οδού Κολοκοτρώνη 7 στην Ηλιούπολη.

Η παράσταση με τίτλο Εκθέτοντας τη "Βία του Βίου" είναι το αποτέλεσμα εργαστηρίου θεατρικής έκφρασης και προσωπικής ανάπτυξης, που συντονίζουν η Χρυσή Βιδαλάκη και ο Mario Banushi, επικεντρώνοντας στις έννοιες «Ψηλαφίζοντας», «Εμβαθύνοντας», «Εκθέτοντας».

Σημείο συνάντησης των συμμετεχόντων πρωταγωνιστών μια ευάερη αστική οικία, με κήπο και αυλή, πατρική στέγη της Χρυσής Βιδαλάκη, που «μπορεί να δεχθεί, να αγκαλιάσει και να γιάνει τα τραύματα», όπως λέει η ίδια. Ένας οικείος προσωπικός χώρος που δεξιώνεται και φιλοξενεί στην σάλα του καλεσμένους και επισκέπτες, μαθητές και θεατές. Ένα σπίτι με αποτυπωμένες τις μνήμες και τον πρότερο βίο των ενοίκων του, που γίνεται «Θέατρο στη Σάλα» για να ανατρέψει τη θεατρική συνθήκη και να λειτουργήσει παρηγορητικά και θεραπευτικά μέσα από την τέχνη του θεάτρου.

Όπως λέει και η εμπνεύστριά του, Χρυσή Βιδαλάκη, «το Θέατρο στη Σάλα» θέλει να ταράζει τα νερά. Είναι όραμα ζωής κι έχει σκοπό τη διερεύνηση της σχέσης των παραστατικών τεχνών με την ψυχολογία, την παιδαγωγική και την κοινωνία».

Εδώ ξεκίνησαν πρόβες, συναντήσεις ομάδων προσωπικής εξέλιξης με εργαλείο το θέατρο, ακούστηκαν προσωπικές ιστορίες και βιώματα, δοκιμάστηκαν αντοχές, μέθοδοι, προτάσεις και πειράματα, συναντήθηκαν αυτοσχεδιασμοί, κοινές ανάγκες, φορτισμένες συγκίνηση και οι προσωπικές ζωές συνδυάστηκαν με τη θεατρική πράξη. Κορύφωση όλων, η παράσταση "Θραύσματα της performance RAGADA", που εγκαινίασε το χώρο τον Απρίλιο του 2022.

Συντελεστές

Σύλληψη, συντονισμός: Χρυσή Βιδαλάκη, Mario Banushi

Συμμετέχουν (αλφαβητικά): Engjelluche Alimani, Θοδωρής Βλάχος, Λεμονιά Κακαρίδου, Νένη Κολέθρα, Κασσάνδρα Μαυράκη, Όλγα Μοναχού, Αθηνά Πάντου, Ελισάβετ Παππά, Gjinovefa Saliaj, Αιμιλία Σημανδηράκη, Κατερίνα Ταβλαράκη, Ανδριανή Τζωρτζάκη

Επικοινωνία: Μάνια Ζούση & Γιώργος Κατσώνης

Οργάνωση παραγωγής: Χρυσή Βιδαλάκη

Παραγωγή: Θέατρο στη Σάλα


* Το βιβλίο "Η Βία του Βίου" του Τσιμάρα Τζανάτου (Κάπα Εκδοτική) θα διατίθεται προς πώληση τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑ
Κολοκοτρώνη 7, Ηλιούπολη 16342
(χάρτης)

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
  • Μετρό: Στ. “ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ”
  • Μετρό: Στ. “ΔΑΦΝΗ” + Λεωφορείο “237” (Στ. “ΠΑΡΑΘΥΡΑ”)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
21 - 26 Ιουνίου 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21:30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
45' (χωρίς διάλειμμα)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
7€ γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑ ΑΜΚΕ
ΑΦΜ: 996719251
ΔΟΥ: Ηλιούπολης
ΕΔΡΑ: Κολοκοτρώνη 7, 16342 Ηλιούπολη

 

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ