Δημήτρης Κωσταγιόλας «ΤΩΡΑ»

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Stand up comedy

Δημήτρης Κωσταγιόλας
«ΤΩΡΑ»

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ
Σχολεμβούργου 39, Κέρκυρα

Μια αυθεντική stand up υπαρξιακή κωμωδία αποταύτισης «ΤΩΡΑ» του Δημήτρη Κωσταγιόλα
 
Η μουσική παράσταση βασίζεται στο «ΜΕΝΟΥ»... Τα πιάτα από το μενού είναι τραγούδια, είναι επίσης τα λόγια και το σκριπτ της συμμετοχής σας σε μια συλλογική εμπειρία. Από την ένταση στην αποφόρτιση, από τα βήματα στην ακινησία και πάντα στην καλύτερη ώρα, που πάντα είναι ... γιατί είναι ΤΩΡΑ!
 
Tο ΜΕΝΟΥ των επιλογών: Το δώρο της προσοχήςˑ Δώστε προσοχήˑ Στην προσοχή σαςˑ Πείτε τη λέξη ΤΩΡΑˑ Αμέσως ακούστε τη σιωπή σας ˑ Χαλαρώστεˑ Η σιωπή σάς ακούειˑ Σας μιλάει ο ατάραχος Εαυτός σαςˑ Στην καλύτερη ώρα που είναι πάντα, γιατί είναι Τώραˑ Το act της προσοχής στην προσοχή σας..
 
Οι εμφανίσεις του Δημήτρη Κωσταγιόλα αποτελούν μια μοναδική μουσική παράσταση σε γλώσσα stand up με μουσικό θεατρικό αυτοσχεδιασμό. Το κοινό συμμετέχει με ξεχωριστό τρόπο στα τραγούδια της επιλογής του και αποτελεί μέρος της παράστασης, στην καλύτερη ώρα, που πάντα είναι τώρα...
 
Σκηνοθεσία-script-μουσική-ερμηνεία: Δημήτρης Κωσταγιόλας
 
Σύντομο Βιογραφικό:
 
Ο Δημήτρης Κωσταγιόλας μεγάλωσε στην Κέρκυρα και σπούδασε κιθάρα και μουσική σύνθεση στο Πανεπιστήμιο Κεντρικής Αγγλίας στο Birmingham, Μεγάλη Βρετανία. Ο Δημήτρης εμφανίζεται σε stand up ρόλο μουσικού θεατρικού αυτοσχεδιασμού, μόνος του ή με συνεργασίες, σε μουσικές σκηνές και κάνει street performance με διάθεση για παιχνίδι, βασισμένο στα τραγούδια του στους δρόμους της Αθήνας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Σχολεμβούργου 39
491 00, Κέρκυρα
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.00

'Ωρα προσέλευσης για τους έχοντες
προπωλημένο εισιτήριο: 20.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
10€ προπώληση

12€ στο ταμείο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKETSERVICES
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% - ηλεκτρονική προπώληση έως τις 20:00.


E-TICKET

Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΜΑΣΣΑΡΑΣ Ν. & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΑΦΜ: 997913832
ΔΟΥ: Κέρκυρας
ΕΔΡΑ: Σχολεμβούργου 39, 49100, Κέρκυρα

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ