TicketServices.gr

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

Διεθνές Κέντρο Θεάτρου Ατροπος

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" - 2η χρονιά!
Μια παράσταση εμπνευσμένη από αρχαίους μύθους
πάνω στη δημιουργία του κόσμου

ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΡΟΠΟΣ
ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΤΡΟΠΟΣ
http://atropostheatre.blogspot.gr/


Τι υπήρχε πριν τον άνθρωπο; Πώς εμφανίστηκε ο άνθρωπος; Πώς επικράτησε η παρακμή στην ανθρωπότητα; Και τί έγινε με τον Θεό ή τους θεούς; Έμειναν μαζί με τον άνθρωπο μετά τη Δημιουργία και με ποιό τρόπο;

Σωματικό θέατρο, ζωντανή μουσική από παραδοσιακά όργανα, τραγούδι και αφήγηση είναι τα μέσα που συνθέτουν ένα ταξίδι στη συλλογική μνήμη της ανθρωπότητας.

*** Για την παράσταση αυτή αντλείται υλικό από την Ινδική, τη ζωροαστρική, τη σουμεριακή, την αφρικάνικη, την ελληνική και την αιγυπτιακή μυθολογία

*** Μια παράσταση που έχει ήδη παρουσιαστεί στην Αγία Πετρούπολη, στη Μόσχα, στο Μινσκ, στην Οδησσό με την υποστήριξη του Ελληνικού κέντρου πολιτισμού, στο Κίεβο, στην Κέρκυρα και άνοιξε τις δράσεις του Διεθνούς Κέντρου θεάτρου στην Αθήνα το Φθινόπωρο του 2019.


** Σωματοποίηση-σκηνοθεσία:
Σταμάτης Ευσταθίου

** Δραματουργία/Μουσικές στην πρώτη εκτέλεση:
Σεργκέι Σόζιν

** Μουσική εκτέλεση στην τωρινή εκδοχή και προγραμματισμός:
Ορέστης Ζαφειρόπουλος

** Αφήγηση/Φωτογραφίες/Τρέιλερ:
Βασίλης Κρητικός

** Ηχοληψία:
Χρήστος Μαραγκουδάκης MB Studio


******
Με το τέλος της πρώτης και της τελευταίας παράστασης για όποιον το επιθυμεί θα ακολουθήσει μοίρασμα εντυπώσεων, σχολίων και ερωτήσεων μεταξύ των συντελεστών της παράστασης και των θεατών
********

** Διάρκεια:
1 ώρα

** Ημερομηνίες (7 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ):
Από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή έως τις 20 Δεκεμβρίου (εκτός η Κυριακή 29 Νοεμβρίου)

** Ώρα:
20:00

** Εισιτήρια:
12€ Κανονικό / 10€ αμεα, συνοδοί αμεα / 8€ Επαγγελματίες του θεάτρου, του χορού & της μουσικής

### ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΙΣΧΥΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 14 ΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΑΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ(TicketServices.gr) ###


Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΆΤΡΟΠΟΣ είναι ένας καινούριος θεατρικός χώρος στην Αθήνα, στη γειτονιά του Αγίου Παύλου, πολύ κοντά στο μετρό του Μεταξουργείου.

Ένα "σπίτι", μια εστία, του οποίου τα θεμέλια απλώνονται κατά κάποιο τρόπο σε πολλές γωνιές του κόσμου. Ο καρπός των ταξιδιών του Σταμάτη Ευσταθίου ανά τον κόσμο - από την Πολωνία έως τη Δανία, από την Ινδία, το Ιράν έως τη Ρωσία και την Ουκρανία και από την Ισπανία έως το Μεξικό, μέσα από ποικίλες θεατρικές δράσεις που αφορούσαν στην άσκηση/διαρκή εκπαίδευση του ηθοποιού, στη δημιουργία παραστάσεων, διεθνών συ-σκηνοθεσιών, ερευνητικών αποστολών, στην επαφή με τοπικές κοινότητες μέσα από το θέατρο στην ευρύτερη του έννοια. Ένα "σπίτι" που εμπνέεται από το "Θέατρο της σύνδεσης", το σύστημα και τη φιλοσοφία θεάτρου που εισήγαγε ο Σταμάτης Ευσταθίου.

Το πλαίσιο λειτουργίας του «σπιτιού» είναι η διαρκής άσκηση του ηθοποιού, επαγγελματία και απαιτητικού ερασιτέχνη μέσα από μικρής ή μεγαλύτερης διάρκειας εργαστήρια, η δημιουργία παραστάσεων και δρώμενων και οι "παρα-θεατρικές" δράσεις ή αλλιώς δράσεις που τοποθετούνται στην περιφέρεια του θεάτρου που όμως φωτίζουν την ουσία του, όπως βραδιές ποίησης και αφήγησης, προβολές, συζητήσεις, βραδιές ανταλλαγής ταξιδιωτικών εμπειριών,τραγουδιού, κ.ά.

Ιστοσελίδα: http://atropostheatre.blogspot.com/
Facebook: Atropos International theater center
Email: atroposinfo@gmail.com / atropostheatre@gmail.com


** Τόπος:
ΆΤΡΟΠΟΣ Διεθνές κέντρο θεάτρου
Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 26 (Μετρό Μεταξουργείο)
Πληροφορίες: Τηλ. 6980940720 / 6947132894

****** Με την ευγενική υποστήριξη:
- Ειλισσός (http://www.eilissos.gr/)
- Φερμουart (https://fermouart.gr/)
- Θεατρικό εργαστήρι Pocket flat

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΡΟΠΟΣ
Κων. Παλαιολόγου 26, Αθήνα
http://atropostheatre.blogspot.gr/

(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
7 παραστάσεις
Κυριακές 1 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου 2020
(εκτός από 29/11)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
60 '

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
12€ Κανονικό
10€ αμεα, συνοδοί αμεα
8€ Επαγγελματίες του θεάτρου, του χορού & της μουσικής

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΑΤΡΟΠΟΣ ΑΜΚΕ
ΑΦΜ: 9993300056
ΔΟΥ: ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: Κων. Παλαιολόγου 26, Αθήνα, 10438

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω