Παράλληλη δράση - Διακρατικό καλλιτεχνικό residency - Dance Days Chania 2022 & Zawirowania dance festival (Ελλάδα / Πολωνία)

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

Προμαχώνας San Salvatore - ΧΑΝΙΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

12o Dance Days Chania

Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού | 23 Ιουλίου - 4 Αυγούστου, Χανιά

Παράλληλη δράση - Διακρατικό καλλιτεχνικό residency

Dance Days Chania 2022 & Zawirowania dance festival (Ελλάδα - Πολωνία)

25 Ιουλίου | 18:30 | Προμαχώνας San Salvatore


Από την ομάδα του Dance Days Chania

Η ιδέα του διακρατικού residency υπάρχει χρόνια πριν την υλοποίηση της στον σχεδιασμό του DDC, σαν μια επένδυση στις προοπτικές και τα μέσα έρευνας και εξέλιξης που αφορούν νέους Έλληνες δημιουργούς και τις δυνατότητες να εμπλακούν σε σωματικές συνομιλίες και διαλόγους μεταξύ καλλιτεχνών- ερευνητών της κίνησης από διαφορετικές κουλτούρες, υπόβαθρα και τεχνικές κατευθύνσεις. Στόχος του project που λειτουργεί για πρώτη φορά πιλοτικά στο φεστιβάλ είναι να συντελέσει στη δημιουργία ανταλλαγής ιδεών και καλλιτεχνικών πρακτικών, αποτελώντας πυρήνα υποστήριξης.

Για 10 ημέρες, οι ερμηνεύτριες/ές Χριστίνα Σκουτέλα και Νικόλας Χατζηβασιλειάδης από την Ελλάδα και οι Ilona Gumowska και Izabela Prokopek από την Πολωνία, καθώς και οι καλλιτεχνικές διευθύντριες του DDC, Σοφία Φαλιέρου και του Zawirowania Dance Festival, Elwira Piorun, ως εκπρόσωποι των φορέων διοργάνωσης του καλλιτεχνικού residency, θα βρεθούν σε κοινό χώρο στα Χανιά, θα εξερευνήσουν τρόπους για να διαδράσουν, να συνθέσουν και εν τέλει να παρουσιάσουν το εν εξελίξει έργο που θα προκύψει από την καλλιτεχνική συνεύρεση. Στη συνέχεια η μικτή ομάδα, θα μετακινηθεί στην Βαρσοβία όπου θα συνεχίσει να εξελίσσει την έρευνα της, την οποία και θα παρουσιάσει στο συνεργαζόμενο φεστιβάλ.


Από την ομάδα του Zawirowania

Η συνεργασία μεταξύ του Zawirowania Dance Festival και του Dance Days Chania έχει ως στόχο την ανταλλαγή πρακτικών και εμπειριών μεταξύ ανερχόμενων καλλιτεχνών χορού από την Πολωνία και την Ελλάδα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους καλλιτέχνες - χορευτές και χορογράφους που εργάζονται στο σύγχρονο χορό. Ως εκ τούτου, έχουμε προσκαλέσει τέσσερις καλλιτέχνες από την Πολωνία και την Ελλάδα να λάβουν μέρος σε ένα residency για να δουλέψουν πάνω σε μια παράσταση. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος τέσσερις Ευρωπαίοι καλλιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια διεθνή συνεργασία με την υποστήριξη δύο οργανισμών από την Πολωνία και την Ελλάδα. Τι θα προκύψει από αυτή τη νέα συνάντηση; Θα μπορέσουμε να το μάθουμε κατά τη διάρκεια των ανοιχτών παρουσιάσεων στα Χανιά και τη Βαρσοβία (Ιούλιος & Αύγουστος).


Το project συγχρηματοδοτείται από την Πρωτεύουσα της Βαρσοβίας.

Είσοδος ελεύθερη

- Η προσέλευση του κοινού ξεκινά 40 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα της παράστασης. Ολοκληρώνεται εφόσον συμπληρωθούν οι θέσεις και αφού ξεκινήσουν οι δράσεις. Κατόπιν έναρξης, οι θεατές δε θα επιτρέπεται να εισέρχονται στον χώρο των καθήμενων. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

http://dancedays.gr/ | https://www.facebook.com/DanceDaysChania/ | https://www.instagram.com/dancedayschania_festival/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

DANCE DAYS CHANIA 2022
- https://dancedays.gr/
- https://www.ticketservices.gr/event/dance-days-chania

ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Παράλληλη δράση - Διακρατικό καλλιτεχνικό residency
Dance Days Chania 2022 & Zawirowania dance festival (Ελλάδα - Πολωνία)

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Προμαχώνας San Salvatore

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
18.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
δωρεάν με δελτία εισόδου

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

TICKET SERVICES

- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Online: www.ticketservices.gr
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί τις τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική κράτηση των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Σύλλογος Εκφραστικού Χορού
Συν-Κίνηση Ν. Χανίων
ΑΦΜ: 999186005
ΔΟΥ: Χανίων
ΕΔΡΑ: Ελ. Βενιζέλου 89, 73132 Χανιά

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ