Collective Nest, «We Are The Revolution» (Πολωνία)

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

Πολυχώρος «Όξω Νου» - Χανιά

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

12o Dance Days Chania

Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού | 23 Ιουλίου - 4 Αυγούστου, Χανιά

Παράσταση

Collective Nest, «We Are The Revolution» (Πολωνία)

29 Ιουλίου | 21:00 | Πολυχώρος «Όξω Νου»

Καλώς ήρθατε στην επαναστατική παράστασή μας, που φιλοξενείται από τον πρόγονο των πρωτόγνωρων ανοησιών. Ο Ίδιος ο κύριος Dada σας δίνει μια καινούργια παράσταση που δεν έχει συμβεί ακόμα αλλά βεβαίως δεν τελείωσε καλά. Και ναι, οπωσδήποτε είστε ελεύθεροι να συντονιστείτε ή να μείνετε σπίτι: αντιμετωπίστε το!

Ονειρευόμαστε ή υπάρχει όντως ένας τοίχος; Είμαστε προστατευμένοι από το αόρατο χέρι της δύναμης; Είναι αυτή η οθόνη η προστασία μας ή η βία μας κρατά πίσω από τα σίδερα; Δραπετεύσαμε παθαίνοντας εμμονή με ιδανικά σχετικά με την ελευθερία και ζώντας στη χρυσή λάμψη ενός πολλά υποσχόμενου μέλλοντος -ξυπνήσαμε στο παρόν που μας ακολουθεί , μετρά τα βήματά μας, μας κάνει να αισθανόμαστε την ανάσα του στον λαιμό μας. Οι ηθικές αρχές για χάρη του, η βελτιστοποίηση για καλό και για κακό, η εκλογίκευση, η αποδοτικότητα, μια γενιά που ξεπερνά τον εαυτό της, που εκτοξεύεται όλο και περισσότερο σε ύψη φτωχά σε οξυγόνο! Το μέλλον είναι ένα πεδίο μάχης, ένας χώρος που δεν είναι εμπιστοσύνης. Ποιος μας παρακολουθεί; Όνειρο ή κωματώδης κατάσταση; Ναρκωμένοι ή θολωμένοι; Επανάσταση! Ο φόβος του πισωγυρίσματος μας κάνει να αναλαμβάνουμε δράση.

Ακτιβισμός-δράση. Σώματα σωριάζονται στο πάτωμα. Ποιος ουρλιάζει; Το μέλλον εξαφανίζεται, ξεγλιστρά από μας. Μακρύτερα! Γρηγορότερα! Ψηλότερα! Αυτοί που κάνουν υπέρβαση δεν ήταν αρκετά προοδευτικοί. Αυτοί που κάνουν παύση χάνουν. Τα επακόλουθα θα αποδείξουν το δίκιο μας. Είμαστε οι πρωταγωνιστές αυτού του σκαριφήματος του μέλλοντος που θα μας στοιχήσει τα μυαλά μας. Πρωταγωνιστές στην πιο πετυχημένη τηλεοπτική έκδοση όλων των εποχών. Παρουσιασμένη από την αναθεματισμένη Επιτροπή της Προόδου. Οι αρχισυντάκτες αποτίνουν φόρο τιμής στις ανοησίες, μια έννοια που έχει αποδείξει τον εαυτό της. Το προϊόν μιας σχέσης που ο χαρακτήρας της εκπλήσσει...ναι, και δεν σταματά! Δεν μπορείς να ακολουθήσεις; Δεν βλέπεις αρκετά μακριά! Ή θα έπρεπε να ναι: Μακράν δεν έχεις δει αρκετά;

Χορογραφία: Paulina Będkowska

Δραματουργία: Paul Simon

Ερμηνεία: Kacper Szklarski, Katarzyna Paluch, Leon Stille, Juliana Fernandes, Romain Lutinier

Σκηνογραφία, Κοστούμια: Paulina Będkowska

Μουσική: Leon Stille

TRAILER: https://youtu.be/wDskg8oV3_A

Γενική είσοδος: 8€ κανονικό

- Η προσέλευση του κοινού ξεκινά 40 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα της παράστασης. Ολοκληρώνεται εφόσον συμπληρωθούν οι θέσεις και αφού ξεκινήσουν οι δράσεις. Κατόπιν έναρξης, οι θεατές δε θα επιτρέπεται να εισέρχονται στον χώρο των καθήμενων. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

http://dancedays.gr/ | https://www.facebook.com/DanceDaysChania/ | https://www.instagram.com/dancedayschania_festival/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

DANCE DAYS CHANIA 2022
- https://dancedays.gr/
- https://www.ticketservices.gr/event/dance-days-chania

ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Collective Nest, «We Are The Revolution»

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Πολυχώρος «Όξω Νου»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.
8€ γενικη είσοδος

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

TICKET SERVICES

- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Online: www.ticketservices.gr
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί τις τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική κράτηση των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Σύλλογος Εκφραστικού Χορού
Συν-Κίνηση Ν. Χανίων
ΑΦΜ: 999186005
ΔΟΥ: Χανίων
ΕΔΡΑ: Ελ. Βενιζέλου 89, 73132 Χανιά

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ