Κόμικς σε playlist

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
«ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ»
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
90'

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10€

για εφήβους

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr
και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά παραλαμβάνονται με μια ταυτότητα ή με την κάρτα που χρησιμοποιήθηκε την ημέρα της παράστασης στην είσοδο της Μουσικής Βιβλιοθήκης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, είτε νωρίτερα από το εκδοτήριο της Ticket Services στην Πανεπιστημίου 39

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής
ΑΦΜ: 090110260
ΔΟΥ: ΚΑ Αθηνών
ΕΔΡΑ: Κόκκαλη 1, Αθήνα


PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής
Μουσική Βιβλιοθήκη
«Λίλιαν Βουδούρη»

στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Κόμικς σε playlist

Για εφήβους

-


Με όχημα τα κόμικς πραγματοποιείται ένα ταξίδι σε διαφορετικά μουσικά είδη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά της τέχνης των κόμικς και παράλληλα να εξερευνήσουν τη σύνδεση της μουσικής με την εικόνα. Μια αφηγήτρια εξιστορεί στιγμιότυπα της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας, ενώ ταυτόχρονα μια δημιουργός κόμικς παρουσιάζει διαφορετικές τεχνικές. Στο τέλος κάθε συνάντησης οι συμμετέχοντες δημιουργούν τα δικά τους κόμικς.

14 Ιανουαρίου
Μεσαιωνική μουσική και ’ρχοντας των Δαχτυλιδιών: Θα μπει επικά η χρονιά, με ύμνους από το Μεσαίωνα, με όμορφες χορωδίες και έγχορδα όργανα. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να βουτηχτούμε στο μαγικό κόσμο της επικής φαντασίας.
Ιστορίες από τον ’ρχοντα των Δαχτυλιδίων, τον Κόναν αλλά και από επικά ιαπωνικά manga θα μας εμπνεύσουν ώστε φτιάξουμε και εμείς τη δική μας ιστορία αφού μάθουμε τα βαθύτερα μυστικά που κρύβει το κενό ανάμεσα στα καρέ.

28 Ιανουρίου
Ο ρυθμός της Αφρικής: Jazz, blues, rock’n’roll, hip hop. Μερικά από τα πιο σημαντικά είδη σύγχρονης μουσικής έχουν επηρεαστεί από την πλούσια μουσική παράδοση της Αφρικής. Στο μοναδικό ρυθμό της θα βουτήξουμε σε αυτή τη συνάντηση.
Και αφού πάρουμε έμπνευση από τη μεταμόρφωση της αφρικανικής μουσικής στα πιο σύγχρονα μουσικά είδη, θα πειραματιστούμε με την ιδέα της μεταμόρφωσης στα comics στις δικές μας ιστορίες.

11 Φεβρουαρίου
Η ψυχεδέλεια των 70’s: Η άνοιξη θα μπει με τον πιο χρωματιστό, τον πιο ευφάνταστο τρόπο στη Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη. Ένα ταξίδι στην ψυχεδελική μουσική της δεκαετίας του 1970. Από την disco μέχρι τους KISS και από τους Pink Floyd μέχρι τους Sex Pistols η δεκαετία του ’70 άλλαξε για πάντα τη μουσική.
’λλαξε όμως και τον κόσμο της ευρωπαϊκής αλλά και παγκόσμιας σκηνής των comics. Και αυτό γιατί κάνει την εμφάνισή του δυναμικά ο Moebius που με το ονειρικό του σχέδιο και το απαράμιλλο ταλέντο έκανε τα comics μια υψηλή μορφή τέχνης. Θα τον γνωρίσουμε και θα εμπνευστούμε από αυτόν για να φτιάξουμε μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας.

Αφηγήτρια: Βασιλεία Βαξεβάνη
Δημιουργός κόμικς: Δήμητρα Αδαμοπούλου

Σε συνεργασία με την Comicdom Press & την Athens Comics Library


Διάρκεια προγράμματος: 90'

Τιμή εισιτηρίου: € 10

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου),
  • Εκδοτήριο Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο Μουσικής, Δε-Πα & Κυ, 10:00 - 16:00
  • Ηλεκτρονικές αγορές: www.ticketservices.gr. Τηλεφωνικές αγορές 210 72 34 567
  • Αγορά εισιτηρίων και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
  • Πληροφορίες τις Κυριακές 10:00-16:00 στο 210 72 82 554