TicketServices.gr

Buzz «Λεωφόρος Καβάλας» Live στην Αθήνα

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ
Πετρούπολη

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021
ώρα προσέλευσης: 20.00
ώρα έναρξης: 21.30

Buzz "Λεωφόρος Καβάλας"
Live στην Αθήνα


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ

GUESTS:
ZORO - NOVEL - ANSER

ON DECKS:
DOLOS

OPENING ACT:
SEPTIMO - JAKO - ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΡΘΡΩΣΗ


Δεν είμαστε λίγοι αυτοί που λατρεύουμε τις συμπράξεις περισσότερο από τις solo παρουσίες των MCs και δεν είναι είδηση πως εκτός από γεμάτους συναυλιακούς χώρους, και ιδρωμένες βραδιές στις αρένες τους, οι Zoro&Buzz τα τελευταία χρόνια πλημμύρισαν ηχεία σε σπίτια και αυτοκίνητα, με το κορυφαίο υλικό τους και έβαλαν στα χείλη χιλιάδων ανθρώπων κάθε ηλικίας τις ρίμες τους, που άλλοτε τραγουδιούνται με καημό και οδύνη κι άλλοτε σε κάνουν να θέλεις να φωνάξεις μέχρι να κλείσει ο λαιμός σου.

Εδώ συνέβη το εξής σπάνιο και σπουδαίο: Ο «βαρύτονος» του duo, Buzz, πήρε την σκυτάλη του σκληρού ρεαλιστικού, δρομίσιου, οπαδικού hip hop, την πέρασε από την "Λεωφόρο Καβάλας" του, και έφτασε στην γραμμή του τερματισμού. Το απόλυτο πετυχαίνει στο πρώτο solo album του, ο ράπερ από το Περιστέρι, με 9 στα 9 εξαιρετικά τραγούδια, σε beats και παραγωγή από τους κορυφαίους και με στίχο πότε αριστοτεχνικά βαλμένο και πότε αργόσυρτο, μερακλίδικο, γεμάτο νοήματα και σκληρά βιώματα, και όλα αυτά εμπλουτισμένα με κάποιες από τις καλύτερες performances που έχει παραδώσει μέχρι σήμερα.

Ο Buzz στην solo ενσάρκωσή του, έχει έρθει δίχως άλλο να μας απασχολήσει, με την ίδια ένταση που το κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια ως μέλος του θρυλικού πλέον duo και γιορτάζει την κυκλοφορία του ντεμπούτο του με μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, με τον Dolos στα decks και τους Zoro, Novel 729 και Anser στα λοιπά mics, σε μια βραδιά που υπόσχεται τις συναυλιακές συγκινήσεις το παρελθόντος, έστω και εν μέσω των ειδικών συνθηκών που διανύουμε.

Η μουσική δεν θα σταματήσει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
(χάρτης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2021
ώρα έναρξης: 21.30
ώρα προσέλευσης: 20.00


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10€ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- PUBLIC (+1€ ανά εισιτήριο)

* Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +5% ανά εισιτήριο

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
KICKSTART EVENTS
ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΦΜ: 115266594
ΔΟΥ: Α' ΠΕΙΡΑΙΑ


ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω