ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ | Ορχήστρα των Κυκλάδων

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΔΡΟΥ
Χώρα Άνδρου
(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019
ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
16 € γενική είσοδος
13 € άνεργοι/φοιτητές

ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

(δείτε πληροφορίες εδώ)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ

TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
(με χρέωση υπηρεσίας ticketing για τηλεφωνικές και online αγορές)
- καταστήματα PUBLIC
(με χρέωση υπηρεσίας ticketing)

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΦΙΛΟΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΔΡΟΥ ΑΜΚΕ
ΑΦΜ: 997557624
ΔΟΥ: ΑΙΓΑΛΕΩ
ΕΔΡΑ: ΜΥΚΗΝΩΝ 41-43, ΑΙΓΑΛΕΩ

δείτε όλες τις παραστάσεις
του Φεστιβάλ Άνδρου

PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η Ορχήστρα των Κυκλάδων έχει προγραμματίσει μια σειρά συναυλιών αυτό το καλοκαίρι. Ανάμεσα σε αυτές είναι και εκείνη με την οποία θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Άνδρου, παρουσιάζοντας μουσική και τραγούδια που έγραψαν σπουδαίοι έλληνες συνθέτες για τον ελληνικό και το διεθνή κινηματογράφο.

Υπό τη διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού και με τη φιλική συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου και της Παιδικής, Νεανικής και Μικτής Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου ,στις  2 Αυγούστου θα ακουστούν μεταξύ άλλων συνθέσεις των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Διονύση Σαββόπουλου, Ελένης Καραΐνδρου, Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και Νίκου Κυπουργού.

Η Ορχήστρα των Κυκλάδων δημιουργήθηκε στα τέλη του 2010 από το συνθέτη Νίκο Κυπουργό και μια ομάδα μουσικών που όλοι τους ζουν στη Σύρο. Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 50 συναυλίες σε διάφορα μέρη της χώρας (Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Μέγαρο Μουσικής Αθήνας, Ίδρυμα Μ. Κακογιάννη, Φεστιβάλ Σάνης Χαλκιδικής, Τεχνολογικό & Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδοςκ.α.) και έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Ελευθερία Αρβανικάκη, η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και πολλοί ακόμη). Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει και την Νεανική - Παιδικής της χορωδία που αυτή τη στιγμή αριθμεί περίπου 100 νέους και παιδιά.

H εκδήλωση θα τελεστεί με την ευγενική χορηγία
του Ιδρύματος ''Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη Άνδρου''.

Μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθεί στο Μουσικό Σύλλογο Άνδρου ΜΟΥ.Σ.Α.


Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω