Εμπρός της Ελλάδος Παιδιά!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΑΛΣΟΣ
Χειμερινό Θέατρο

Ευελπίδων 4
Πεδίον ’ρεως
(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019
ώρα έναρξης: 19:00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ
(εξαντλήθηκαν)


ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ
Εκδοτήριο TicketServices
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου).
210 - 72.34.567
Δευ-Παρ: 9:00 - 17:00, Σάβ: 10:00 - 14:00.

Γραφείου Τομεάρχη Πολιτισμού Περιφέρειας Αττικής
Λ. Συγγρού 15 - 17.
213-20.63.829
Δευ-Παρ: 09:00 - 15:00. 

PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΑΛΣΟΣ
Ευελπίδων 4 (Πεδίον ’ρεως)

Κυριακή 27 Οκτωβριου 2019
ώρα: 19.00

Εμπρος της Ελλάδος Παιδιά!

Ένα μουσικό ταξίδι σε τραγούδια αφιερωμένα στο έπος του '40 που υμνήθηκαν μέσα από την εμβληματική φωνή της Σοφίας Βέμπο και άλλων αγαπημένων ερμηνευτών


Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και o τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, σας προσκαλούν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00 στο Χειμερινό Θέατρο ’λσος (Ευελπίδων 4 – Πεδίον του ’ρεως) στη συναυλία - αφιέρωμα στο έπος του ’40 «Εμπρός της Ελλάδος παιδιά!» με τους τραγουδιστές Σπύρο & Μάκη Καραβιώτη και την ορχήστρα τους. 

Πρόκειται για μια επετειακή συναυλία με διαχρονικά τραγούδια, που γράφτηκαν με αφορμή το έπος του ’40 και που υμνήθηκαν μέσα από την εμβληματική φωνή της Σοφίας Βέμπο και άλλων αγαπημένων ερμηνευτών. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα προβληθεί οπτικοαουστικό υλικό με ντοκουμέντα της εποχής για την παρουσίαση των τραγουδιών, τα οποία συνιστούν στο σύνολό τους την ιστορική επισκόπηση των γεγονότων του πολέμου, από την κήρυξη έως τη λήξη του. Ειδικότερα, ακούγονται αξέχαστες επιτυχίες των Μιχάλη Σουγιούλ, Θεόφραστου Σακελλαρίδη, Μάριου Τόκα, Νίκου Ιγνατιάδη, Λουκιανού Κηλαηδόνη, Μάνου Λοΐζου, κ.ά. Το κοινό θα σιγοτραγουδήσει με τους καλλιτέχνες τον παιάνα «Παιδιά της Ελλάδος παιδιά», το «Κορόιδο Μουσολίνι», τον «Έφεδρο ανθυπολοχαγό», τον «Μικρό Ήρωα», το «Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου» και άλλα κλασικά – διαχρονικά τραγούδια.

Τη μουσική επιμέλεια της συναυλίας και την ενορχήστρωση υπογράφει ο δημοφιλής συνθέτης Νίκος Ιγνατιάδης, ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε την Δευτέρα 21/11/2019 και η συναυλία αφιερώνεται στην μνήμη του. Συμμετέχουν οι μουσικοί. Μαρίνα Τσοκάνη: πιάνο & διεύθυνση ορχήστρας, Λευτέρης Γρίβας: ακορντεόν, Θωμάς Καραμαζάκης: κιθάρα, Σταύρος Καβαλλιεράτος: μπάσο & Γιώργος Κατσίκας: τύμπανα.


Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω