«Μαζί στο φως» - Αλκίνοος Ιωαννίδης

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
«Μαζί στο φως»
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022
&
Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ώρα: 21.00

στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

«Μαζί στο φως»
Μια συναυλία στο απόλυτο σκοτάδι
με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μας προσκαλεί να αισθανθούμε και να κατανοήσουμε πώς είναι να ζεις με τυφλότητα, σε μια συναυλία / εμπειρία, για την υποστήριξη της φιλανθρωπικής ΑΜΚΕ «Διαβάζω για τους Άλλους»!

Σε ένα κόσμο που όλο και περισσότερα βασίζονται στην εικόνα, ίσως ξεχνάμε ότι υπάρχουν εκείνοι που μπορούν και «βλέπουν» πέρα από την επιφάνεια, την ουσία των πραγμάτων.

Σε μία καλλιτεχνική κίνηση ευαισθησίας και συμπερίληψης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά για την υποστήριξη του «Διαβάζω για τους Άλλους» στην πρώτη συναυλία στην Ελλάδα... στο σκοτάδι! Μαζί του ο συγγραφέας και τραγουδιστής Θοδωρής Τσάτσος, ο οποίος με τον δικό του μουσικό τρόπο, εισάγει το ακροατήριο στην εμπειρία της ζωής με τυφλότητα.

Θοδωρής Τσάτσος - Λογικός Εκ Γενετής

Πως προέκυψε όμως αυτή η ιδέα, για μία τόσο διαφορετική μουσική εκδήλωση; Τον Φεβρουάριο του 2019, τα Σπουδαία Events, μέσω του website τους www.spoudaia.gr, ρώτησαν το κοινό για ποιο λόγο θα ήθελαν να γίνει μία συναυλία υποστήριξης. Περίπου 1.800 άνθρωποι ψήφισαν ηλεκτρονικά και υπέδειξαν το «Διαβάζω για τους Άλλους» ως τον φορέα επιλογής τους. 

Ο συν-ιδρυτής των Σπουδαίων Events, Χάρης Ασλανίδης, άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες αλλά και αναπηρία ο ίδιος, δηλώνει: «Αισθανθήκαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε μία διαφορετική εκδήλωση, μία ευκαιρία να δημιουργηθούν βιωματικές αναμνήσεις, που φιλοδοξούν να μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό των συμμετεχόντων ακροατών και μουσικών».

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αγκάλιασε με θέρμη την πρωτοβουλία της συναυλίας στο σκοτάδι. Έχοντας εκφράσει ανάλογες ευαισθησίες στο παρελθόν, πραγματοποιώντας συναυλίες καθολικής προσβασιμότητας, αποφάσισε να γίνει συμμετέχει αφιλοκερδώς για την υλοποίηση αυτής της συναυλίας.

Μία πρόσκληση για ενσυναίσθηση και κατανόηση του πως είναι να ζεις με οπτική αναπηρία. Πως είναι να είσαι διαφορετικός. Μια συναυλία στο απόλυτο σκοτάδι, για να βρεθούμε όλοι "Μαζί στο Φως".

Με μια ματιά:

Συναυλία: «Μαζί στο φως» με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη για την υποστήριξη της μη κερδοσκοπικής εταιρείας "Διαβάζω για τους Άλλους"

Χώρος: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Ημερομηνία: Δευτέρα 23 & Τρίτη 24 Μαΐου 2022
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 15€

Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events
Press & Info: info@spoudaia.gr & 2104123407
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Χρήστος Λάγνης Πανοηλίας
Οπτική επικοινωνία: Toasted.design
Διάθεση εισιτηρίων: www.TicketServices.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
τηλ. 2103418550 - info@mcf.gr
(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δευτέρα 23 Μαΐου 2022
Τρίτη 24 Μαΐου 2022
 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

15€ γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
ΤΑΜΕΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Μ.ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
- τηλ. 2103418550
(μόνο με ηλεκτρονική πληρωμή)

TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr

η τηλεφωνική και η online αγορά περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσίας +0,50€ ανα εισιτήριο.

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, λαμβάνονται σε μορφή PDF και είτε εκτυπώνονται, είτε αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο, ώστε την ημέρα της παράστασης η προσέλευση να γίνεται απευθείας, χωρίς να χρειάζεται η παραλαβή τους από το ταμείο.
 
ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΜΚΕ
Άγιος Δημήτριος
84100 Σύρος
ΑΦΜ: 997193420
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 29 & 30/3
Οι θεατές που είχαν εισιτήρια για τις 29/3 και 30/3 μπορούν έως τις 8 Απριλίου να ειδοποιήσουν την Ticket Services με email στο info@ticketservices.gr αναφέροντας τον κωδικο συναλλαγής τους, αν επιθυμούν να ακυρώσουν ή να διατηρήσουν τα εισιτήριά τους στην αντίστοιχη νέα ημερομηνία (Δευτέρα 29/3 -> Δευτέρα 23/5 και Τρίτη 30/3 -> Τρίτη 24/5). Σε περίπτωση ακύρωσης, η επιστροφή της αξίας των εισιτηρίων θα γίνει αυτόματα πίσω στην κάρτα με την οποία έγινε η αγορά, εντός 7 εργασίμων ημερών.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ