TicketServices.gr

Ρεσιτάλ Πιάνου της Αφροδίτης Κογεβίνα

Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ρεσιτάλ πιάνου της Αφροδίτης Κογεβίνα

Φιλολογικός Σύλλογος "Παρνασσός"
 
Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022
20:30

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός θα πραγματοποιηθεί Ρεσιτάλ Πιάνου από την πιανίστα Αφροδίτη Κογεβίνα με έργα των Jean-Philippe RAMEAU, Wolfgang Amadeus MOZART, Frederic CHOPIN και Franz LISZT.

Η Αφροδίτη Κογεβίνα γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1983.Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία 7 ετών με την μητέρα της Μαρία Μπούφεση-Κογεβίνα. Είναι διπλωματούχος πιάνου του Απολλώνιου Ωδείου Αθηνών  (Άριστα παμψηφεί και Α' Βραβείο) με την πιανίστα Χριστίνα Μυστακα - Δέλλιου, καθώς και πτυχιούχος  Ωδικής, Αρμονίας και Αντίστιξης από το ίδιο Ωδείο. Επίσης είναι διπλωματούχος της Schola Cantorum de  Paris "Diplome Superieure" από την τάξη της Genevieve  Ibanez και έχει παρακολουθήσει μαθήματα Μουσικής Ανάλυσης με  τον συνθέτη Anthony Girard. Παράλληλα από το 2004 οπού ζούσε στο Παρίσι εμβάθυνε τις σπουδές της στο πιάνο στην Ecole Normale de Musique de Paris υπό την  καθοδήγηση  της  διαπρεπούς πιανίστας Jeannine Bonjean μαθήτριας του Alfred Cortot, ενώ στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια υπήρξε μαθήτρια της διάσημης Ελληνίδας σολίστ Ντόρας Μπακοπούλου, με την οποία συμμετείχε σε ρεσιτάλ πιάνου στο διεθνές μουσικό φεστιβάλ Αίγινας το 2015. Ακόμα το 2012 είχε παρακολουθήσει τον χειμερινό κύκλο μαθημάτων του Κρατικού Ωδείου της Μόσχας  (Moscow P.Ι. Tchaikovsky  Conservatory)  με την πιανίστα Irina  Plotnikova.

Της έχουν απονεμηθεί πέντε συνολικά πανελλήνια βραβεία πιάνου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και έχει συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ στην Ελλάδα και στη Γαλλία. Επίσης ο Δήμος Κερκυραίων την έχει τιμήσει με  το έπαθλο Ραθ για τις μουσικές της διακρίσεις.

Έχει δώσει επανειλημμένα ρεσιτάλ πιάνου στην Αθήνα (Athenaeum International Cultural Center Maria Callas, Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός), στην Κέρκυρα (Αναγνωστική Εταιρία Κέρκυρας), στη Μόσχα (Μουσείο Φ.Μ Ντοστογιέφσκι, Βιβλιοθήκη Λ. Τολστόι, Μουσείο-Σπίτι Αλεξάντερ Σκριάμπιν, Σπίτι Νικολάι Γκόγκολ), και στο Παρίσι (Cathedrale Sainte Croix des Armeniens).

Στο ρεπερτόριό της περιλαμβάνονται έργα των F.LISZT, J.P.RAMEAU, F.COUPERIN, C.FRANCK, J.S.BACH, L.V.BEETHOVEN, F.CHOPIN, W.A.MOZART.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα
(Χάρτης)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022
ώρα έναρξης: 20.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Διακεκριμένη: 
15€ (σειρές 1-3)
Πλατεία: 
12€ (σειρές 4-15)
Εξώστης:
12€
Μειωμένο: 10€ (Ανέργων, Φοιτητών, ΑμεΑ)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Υπηρεσία Εισιτηρίων
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

H online και η τηλεφωνική αγορά περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ARTE ATENE - Κ.ΤΟΥΡΚΑΚΗΣ
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΔΡΑ: Φ.ΚΟΡΥΤΣΑΣ 17, ΥΜΗΤΤΟΣ

 

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ