TicketServices.gr

Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης: «Στης Πλάκας τις ανηφοριές»

ΑΙΘΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022
και ώρα 21:00

στο Αίθριο του Μουσείου Ιστορίας
του Πανεπιστημίου Αθηνών

(Θόλου 5, Πλάκα)

οι τροβαδούροι
Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης

θα παρουσιάσουν μια μοναδική συναυλία με τίτλο:

«Στης Πλάκας τις ανηφοριές»

Τα αδέλφια Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης με καταγωγή από την πατρίδα του ελληνικού bel canto την Κεφαλονιά, σας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι που περιλαμβάνει αρχικά το δρώμενο της καντάδας στα στενά δρομάκια της Πλάκας και κατόπιν συναυλία αφιερωμένη στο αθηναϊκό τραγούδι.

Ειδικότερα, στις 20:15 στην συμβολή των οδών Μνησικλέους 22 & Λυσίου θα συγκεντρωθούν όσοι από τους ακροατές της συναυλίας επιθυμούν να συμμετάσχουν στο μουσικό περίπατο. Οι κανταδόροι θα προπορεύονται των ακροατών τραγουδώντας μέχρι τον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία.

Οι μελωδικοί τραγουδιστές με τις κιθάρες τους & τον εξαίρετο πιανίστα Γιώργο Τσοκάνη θα παρουσιάσουν μια υπέροχη συναυλία με αγαπημένες καντάδες της Πλάκας με θέμα το κρασί & το γλέντι, αλλά και ορισμένα από τα ωραιότερα βαλσάκια, ταγκό και χαμπανέρες των σπουδαίων τραγουδιστών Γούναρη, Πολυμέρη & Μαρούδα που έγραψαν ιστορία.

Εμβληματικά τραγούδια όπως: Στης Πλάκας τις Ανηφοριές, Αθήνα & Πάλι Αθήνα, Παίξε Πλακιώτικη Κιθάρα, Ακρόπολη - Πλάκα, Πιες γλυκό κρασί, Ακόμα ένα ποτηράκι, αλλά και τα περίφημα Αυτός ο Άλλος, Για μας κελαηδούν τα πουλιά, Εγώ θα κόψω το κρασί θα συνθέσουν το μουσικορομαντικό χθες, με φόντο το γραφικό τοπίο της Πλάκας, δοσμένο όμως με έναν σύγχρονο τρόπο μέσα από τις σημερινές ερμηνείες των εξαίρετων καλλιτεχνών αδελφών Καραβιώτη.

Στην εκδήλωση θα εφαρμοστούν όλα τα ισχύοντα μέτρα της περιόδου για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον Cov-19.

Ώρα Παράστασης 21:00

Η διάρκεια της παράστασης θα είναι μιάμιση ώρα με ενδιάμεσο διάλειμμα 15 λεπτών.

Τιμές:

Γενική είσοδος: 15 € & 20€

  • Οι θέσεις είναι αριθμημένες & θα λειτουργήσει ταξιθεσία
  • Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα
  • Παρακαλούμε να προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήριά σας λόγω περιορισμένων θέσεων

Διάθεση - Προπώληση εισιτηρίων:

  • Ticket services: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, τηλ.: 210-72 34 567. Ηλεκτρονική αγορά: https://www.ticketservices.gr
  • Στην είσοδο του χώρου όπου θα διεξαχθεί η συναυλία 1 ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

Τα αδέλφια Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης κλείνουν φέτος 28 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι υποστηρίζοντας με το καλλιτεχνικό τους ήθος την πεποίθηση «τραγουδάμε για να ενώσουμε τον κόσμο πιστεύοντας στη θεραπευτική δύναμη της καλής μουσικής». Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στους δύο καλλιτέχνες, οι οποίοι προβάλουν με συνέπεια και σεβασμό το είδος του ελαφρού ελληνικού τραγουδιού που πρεσβεύουν.

Περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες μπορείτε να αντλήσετε μέσα από την ιστοσελίδα τους: https://karaviotismusic.gr

Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε τους δίσκους μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος στον παρακάτω σύνδεσμο: https://karaviotismusic.gr/e-shop

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΘΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Θόλου 5 στην Πλάκα, Αθήνα, 10556
(χάρτης)

ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
20€ θέσεις πλατείας
15€ θέσεις πλαγίως της σκηνής|

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ
Γ. & Σ. ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ ΟΕ
ΑΦΜ: 998620025
ΔΟΥ: Δ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 39, ΑΘΗΝΑ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ