Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης
«Στης Πλάκας τις ανηφοριές»

×

Προσοχή! Η σελίδα της εκδήλωσης που έχετε ανοίξει δεν είναι ακόμα δημοσιευμένη.

 • Τα στοιχεία που παρουσιάζονται ενδέχεται να μην είναι ακριβή ή να τροποποιηθούν
 • Εάν είστε ο διοργανωτής της εκδήλωσης και θέλετε να την ενεργοποιήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ticket Services, ή χρησιμοποιήστε την σελίδα διαχείρισης της εκδήλωσης που σας έχει σταλεί.

ΑΙΘΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης

«Στης Πλάκας τις ανηφοριές»

Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Ιουνίου 2024
Ώρα έναρξης: 21.00

Αίθριο Μουσείου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών 
(Θόλου 5, Πλάκα)

Το Σάββατο 8 & την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024 και ώρα 21:00 στο Αίθριου του Μουσείου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Θόλου 5, Πλάκα), οι τροβαδούροι Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης θα παρουσιάσουν δυο μοναδικές συναυλίες με τίτλο:

«Στης Πλάκας τις ανηφοριές»

Τα αδέλφια Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης με καταγωγή από την πατρίδα του ελληνικού bel canto την Κεφαλονιά, σας προσκαλούν, κάτω από το φως της Ακρόπολης, σε ένα ρομαντικό μουσικό ταξίδι που περιλαμβάνει αρχικά το δρώμενο της καντάδας στα στενά δρομάκια της Πλάκας και κατόπιν συναυλία αφιερωμένη στο αθηναϊκό αστικό τραγούδι.

Ειδικότερα, στις 20:15 στην συμβολή των οδών Μνησικλέους 22 & Λυσίου θα συγκεντρωθούν όσοι από τους ακροατές της συναυλίας επιθυμούν να συμμετάσχουν στο μουσικό περίπατο. Οι κανταδόροι θα προπορεύονται των ακροατών τραγουδώντας μέχρι τον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία.

Κατόπιν, οι ακροατές θα οδηγηθούν στα καθίσματά τους για να αρχίσει η συναυλία και οι μελωδικοί τραγουδιστές με τις κιθάρες τους συνοδεία των εκλεκτών συνεργατών τους θα παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με αγαπημένες επτανησιακές & αθηναϊκές καντάδες, αλλά και ορισμένα από τα ωραιότερα βαλσάκια, ταγκό και χαμπανέρες των σπουδαίων τραγουδιστών Γούναρη, Πολυμέρη & Μαρούδα που έγραψαν ιστορία.

Με φόντο το γραφικό τοπίο της Πλάκας και του φωτός της Ακρόπολης θα αποδοθούν εμβληματικά τραγούδια όπως: Στης Πλάκας της Ανηφοριές, Αθήνα & Πάλι Αθήνα, Απόψε την κιθάρα μου, Παίξε Πλακιώτικη Κιθάρα, Ακρόπολη - Πλάκα, Πιες γλυκό κρασί, Για μας κελαηδούν τα πουλιά, Κελαηδήστε ωραία μου πουλάκια ζωντανεύοντας τον ρομαντισμό του χθες, δοσμένο όμως με έναν σύγχρονο τρόπο μέσα από τις σημερινές ερμηνείες των εξαίρετων τροβαδούρων αδελφών Καραβιώτη, οι οποίοι σέβονται απόλυτα το ύφος και το ήθος της εποχής των τραγουδιών που ερμηνεύουν.

Ώρα έναρξης Παραστάσεων: 21:00

Η διάρκεια κάθε παράστασης θα είναι μιάμιση ώρα με ενδιάμεσο διάλειμμα 15 λεπτών.

Τιμές: Γενική είσοδος: 20€

Οι θέσεις είναι αριθμημένες & θα λειτουργήσει ταξιθεσία

Διάθεση - Προπώληση εισιτηρίων:

Ticket services: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, τηλ.: 210-72 34 567

 • Ticket services: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, τηλ.: 210-72 34 567. Ηλεκτρονική αγορά: https://www.ticketservices.gr
 • Στην είσοδο του χώρου όπου θα διεξαχθεί η συναυλία 1 ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

Τα αδέλφια Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης κλείνουν φέτος 29 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι υποστηρίζοντας με το καλλιτεχνικό τους ήθος την πεποίθηση «τραγουδάμε για να ενώσουμε τον κόσμο πιστεύοντας στη θεραπευτική δύναμη της καλής μουσικής». Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στους δύο καλλιτέχνες και τους συνεργάτες τους, οι οποίοι προβάλουν με συνέπεια και σεβασμό το είδος του αστικού ελληνικού τραγουδιού που πρεσβεύουν.

Περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες μπορείτε να αντλήσετε μέσα από την ιστοσελίδα τους: https://karaviotismusic.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΘΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Θόλου 5 στην Πλάκα, Αθήνα, 10556
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Σάββατο 8 Ιουνίου 2024
Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
20€ γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ
Γ. & Σ. ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ ΟΕ
ΑΦΜ: 998620025
ΔΟΥ: Δ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 39, ΑΘΗΝΑ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
 • Σάββατο 08 Ιουνίου 2024, 21:00 Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης
  «Στης Πλάκας τις ανηφοριές»
  ΑΙΘΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
 • Κυριακή 09 Ιουνίου 2024, 21:00 Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης
  «Στης Πλάκας τις ανηφοριές»
  ΑΙΘΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ