Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης / Γρηγόριος Κακούρης
«Ω! Γλυκύ μου 'Εαρ»

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Οι τραγουδιστές της αγάπης Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης και ο πρωτοψάλτης Γρηγόριος Κακούρης, την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος» (πρώην Πολυχώρος) της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη), παρουσιάζουν τη θρησκευτική συναυλία:

«Ω! Γλυκύ μου Έαρ»

Πρόκειται για μια ξεχωριστή πασχαλινή συναυλία, η οποία περιλαμβάνει ύμνους και τροπάρια της Μ. Εβδομάδας με κορύφωση το Θείο Πάθος και την Ανάσταση του Κυρίου μέσα από την πλούσια παράδοση της βυζαντινής μελοποιίας, αλλά και αποσπάσματα από το έργο «Θεογεννήτωρ Μαρία» σε μουσική του Μάριου Τόκα και σε ποίηση του Αγιορείτη μοναχού Γεράσιμου Μικραγιαννανίτη.

Ορισμένοι από τους ύμνους που θα ερμηνευθούν είναι Ιδού ο Νυμφίος Έρχεται, Τον Νυμφώνα σου Βλέπω, Ότε οι Ένδοξοι Μαθηταί, Εγκώμια Μ. Παρασκευής, Αναστάσεως Ημέρα, Χριστός Ανέστη, Υψίστου Μήτηρ, Φέρουσα, Τις μη μακαρίσει Σε κ. ά.

Την ενορχήστρωση και τη μουσική εκτέλεση υπογράφει ο μαέστρος & πιανίστας Γιώργος Τσοκάνης, που με έναν εκπληκτικό χειρισμό της μουσικής τεχνολογίας δημιουργεί το απαραίτητο μουσικό φόντο των συναισθημάτων της χαρμολύπης του Θείου Πάθους και της Αναστάσεως.


Η συναυλία αποτελείται από Α'& Β' μέρος και η συνολική διάρκεια είναι 1 ½ ώρα.

Τιμές:

Τιμές εισιτηρίων: 20€ & 15€

Οι θέσεις είναι αριθμημένες & θα λειτουργήσει ταξιθεσία

Διάθεση - Προπώληση εισιτηρίων:

Ticket services: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, τηλ.: 210-72 34 567

  • Τηλεφωνική αγορά στο τηλ.: 210-72 34 567 με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
  • Ηλεκτρονική αγορά μέσω του ιστότοπου: https://www.ticketservices.gr
  • Στην είσοδο της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» 1 ώρα πριν την παράσταση εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

Τα αδέλφια Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης κλείνουν φέτος 29 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι υποστηρίζοντας με το καλλιτεχνικό τους ήθος την πεποίθηση «τραγουδάμε για να ενώσουμε τον κόσμο πιστεύοντας στη θεραπευτική δύναμη της καλής μουσικής». Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στους δύο καλλιτέχνες, οι οποίοι προβάλουν με συνέπεια και σεβασμό το είδος του ελαφρού ελληνικού τραγουδιού που πρεσβεύουν.

Περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες μπορείτε να αντλήσετε μέσα από την ιστοσελίδα τους: https://karaviotismusic.gr

Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε τους δίσκους μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος στον παρακάτω σύνδεσμο: https://karaviotismusic.gr/e-shop

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
(ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ)
ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
ΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
18:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
1:30' με διάλειμμα

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
20€ Α Ζώνη
15€ Β Ζώνη

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES
εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ
Γ. & Σ. ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ ΟΕ
ΑΦΜ: 998620025
ΔΟΥ: Δ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 39, ΑΘΗΝΑ

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ