ABBA MANIA - The ABBA Tribute

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΧΑΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ABBA MANIA
The ABBA Tribute

ΧΑΝΙΑ - Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Θέατρο Τεχνόπολις
Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Μια θρυλική παράσταση αφιερωμένη σε ένα συγκρότημα - φαινόμενο

Η κορυφαία παραγωγή του West End του Λονδίνου, οι Abba Mania, που έχει «αναδημιουργήσει» το φαινόμενο του Supergroup ABBA και το αναβιώνει με τον πιο πιστό τρόπο, παρουσιάζεται από το 1999 συνεχώς, με ήδη πάνω από 3 εκατομμύρια θεατές σε πάνω από 30 χώρες και είναι το μακροβιότερο Tribute σε όλο τον κόσμο.

Mamma Mia, Waterloo, Money money money, Chiquita, Gimme gimme, Voulez vous, The winner takes it all, Thank you for the music, I have a dream, Dancing Queen, ... και πολλά ακόμα τραγούδια με τα οποία οι ABBA κυριαρχούσαν στην ποπ σκηνή στην δεκαετία των 70. Έχουν πουλήσει πάνω από 380 εκατομμύρια άλμπουμ και σίνγκλ σε όλο τον κόσμο, και τους καθιστά πρώτους σε πωλήσεις, μουσικούς όλων των εποχών.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη των 90's όταν το μιούζικαλ Mamma Mia έκανε μια σαρωτική, άνευ προηγουμένου, επιτυχία στο Λονδίνο (και λίγο αργότερα σε ολόκληρο τον κόσμο), αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου για τη μουσική των Abba.

Ο θεατρικός παραγωγός Stuart Littlewood σκέφτηκε τότε την ιδέα μιας συναυλίας, όσο το δυνατόν πιο πιστής στην πραγματικότητα, παρουσιάζοντας σπουδαίους ερμηνευτές και παραγωγές υψηλού επιπέδου. Αναβιώνει με τον πιο πιστό τρόπο την δύναμη και την ομορφιά της μουσικής των ABBA, καθώς και την εκρηκτική τους ενέργεια σκεπτόμενος όχι μόνο τους λάτρεις του συγκροτήματος, αλλά και τους νέους που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να δούν ζωντανά στη σκηνή τους ABBA.... Έτσι, γεννήθηκε το Abba Mania.

Τα αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια των ABBA γράφτηκαν για να παρουσιάζονται ζωντανά και να δημιουργούν μια χορευτική διάθεση. Και το Abba Mania μας δίνει αυτό ακριβώς, χαρίζοντας μας δύο ώρες γεμάτες μουσική και χορό Μια παραγωγή κορυφαίου επιπέδου στον ήχο, στον φωτισμό και στα εφέ με εκρηκτική σκηνική παρουσία.

Ένα πάρτυ όπως ταιριάζει στους ABBA. Γιατί όπως λένε και οι ίδιοι : «You can dance, you can jive, having the time of your life...».

23 Αυγούστου - Χανιά, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

24 Αυγούστου - Ηράκλειο Τεχνόπολη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΑΝΙΑ
Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023
ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ
(χάρτης)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023
ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
(χάρτης)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
23€ - ΘΕΣΕΙΣ VIP
20€ - ΖΩΝΗ Α
18€ - ΖΩΝΗ Β
15€ - ΖΩΝΗ Γ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
INTERSHOW PRODUCTIONS
ΑΦΜ: 105039722
ΔΟΥ: Δ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΑΘΗΝΑΣ 10, 546 34, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ