TicketServices.gr

KENNETH BRANAGH THEATER LIVE - THE ENTERTAINER

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


«THE ENTERTAINER»
ΑΠΟ ΤΟΝ KENNETH BRANAGH


Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016
ώρα 21:15

ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ GARRICK ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΟ «KENNETH BRANAGH THEATRE LIVE» ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ παρουσιάζει μια σημαντική πολιτιστική συνεργασία φέρνοντας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τις θεατρικές παραστάσεις του «Kenneth Branagh Theatre Live» σε ζωντανή μετάδοση από το Λονδίνο.

Η παράσταση «The Entertainer» του John Osborne, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη να προβάλλεται στο θέατρο Garrick στο West End του Λονδίνου, έχει γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και έχει αποσπάσει τις πιο θερμές κριτικές μετά την πρόσφατη πρεμιέρα της στο Λονδίνο. Η Telegraph έγραψε: «Η παράσταση "The Entertainer" είναι ένας προσωπικός θρίαμβος για τον Kenneth Branagh».

Το αριστούργημα του John Osborne «The Entertainer» μας μεταφέρει στο σκηνικό της μεταπολεμικής Βρετανίας, το οποίο χρησιμοποιεί ο Osborne στο μοντέρνο-κλασικό έργο του για να αναδείξει την εκρηκτικά μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στην λάμψη των φώτων της σκηνής και των δεινών που ακολουθούν τον καλλιτέχνη στην προσωπική του ζωή.

Ο Rob Ashford σκηνοθετεί για μια ακόμα φορά τον Kenneth Branagh στον απαιτητικό ρόλο του Archie Rice, σε μια ακόμα καθηλωτική ερμηνεία του αγαπημένου καλλιτέχνη, ενώ ο Gawn Grainger υποδύεται μοναδικά τον Billy Rice. Μαζί τους οι Lauren Alexandra, Phil Dunster, Yasmin Harrison, Jonah Hauer-King, Pip Jordan, Crispin Letts, Sophie McShera, Greta Scacchi και Kate Tydman.

Σκηνοθεσία Δορυφορικής Μετάδοσης: Benjamin Caron
Σκηνικά & Κοστούμια: Christopher Oram
Φωτισμός: Neil Austin
Ήχος: Christopher Shutt
Μουσική: Patrick Doyle
Χορογραφίες: Chris Bailey
Casting: Lucy Bevan

Ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Kenneth Branagh παρουσιάζει από το θέατρο Garrick στο West End τις μοναδικές παραγωγές της πρώτης σεζόν λειτουργίας του νεοσύστατου θιάσου του. Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Romeo and Juliet», την οποία λάτρεψε το κοινό στην απευθείας μετάδοσή της στην Ελλάδα, σειρά έχει η μοναδική παράσταση «The Entertainer» του John Osborne, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο ηθοποιό Kenneth Branagh. Η επιτυχία του Branagh έχει ήδη ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Βρετανίας καθώς με το πρόγραμμα των Live δορυφορικών αναμεταδόσεων έχει καταφέρει οι παραστάσεις του να μεταδίδονται σε περισσότερες από 800 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατάφερε να εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα των μεταδόσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι αίθουσες που θα προβάλουν το «The Entertainer» αποτελούν σημαντικούς χώρους πολιτισμού και έχουν την αμέριστη υποστήριξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Μεταξύ τους είναι το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι σημαντικοί χώροι πολιτισμού πανελλαδικά.

Μην χάσετε την καθηλωτική ερμηνεία του βραβευμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού Kenneth Branagh, σε απευθείας μετάδοση από τη σκηνή του Garrick Theatre του Λονδίνου!

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας
από τα ταμεία του Θεάτρου και στο www.ticketservices.gr

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κανονικό: 18 ευρώ
Φοιτητικό / Άνεργοι / ΑΜΕΑ: 12 ευρώ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 • Στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
 • Στο http://www.ticketservices.gr
 • Εκδοτήριο: Ticket Services - Πανεπιστημίου 39, Αθηνά
 • Τηλεφωνικά: 2107234567
 • ΩΡΕΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
  Δευτέρα: ΑΡΓΕΙ
  Τρίτη έως Σάββατο: 10.00-14.00 και 18.00-21.00
  Κυριακή: 15.00-21.00

  ΠΡΟΣΒΑΣΗ
  040 - από Σύνταγμα στάση Δημοτικό Θέατρο
  X96 - από Αεροδρόμιο στάση Δημοτικό Θέατρο
  Ηλεκτρικός - Τερματικός Σταθμός Πειραιά

  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ / ΠΑΡΑΓΩΓΗ
  Heaven Live Μονοπρόσωπη ΕΠΕ
  Κηφισίας 10-12, Μαρούσι
  Τηλ.: 210-6886495

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
  Ηρώων Πολυτεχνείου 32
  Πειραιάς
  www.dithepi.gr


  ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  Γενική είσοδος: 18€
  Φοιτητικό/Αμέα/Κάρτα ανεργίας: 12€

  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
  - ΤΑΜΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ
  Ηρώων Πολυτεχνείου 32
  τηλ. 210 4143310
  - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
  Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
  Τηλεφωνικά: 2107234567
  Online: www.ticketservices.gr

  Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online, παραλαμβάνονται την ημέρα της εκδήλωσης στο ταμείο του θεάτρου, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε. Η παραλαβή μπορεί να γίνει και νωρίτερα από την ημέρα της παράστασης είτε στα ταμεία του Θεάτρου, είτε στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39 - Στοά Πεσμαζόγλου)

  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ/ΠΑΡΑΓΩΓΗ
  Heaven Live Μονοπρόσωπη ΕΠΕ
  Κηφισίας 10-12, Μαρούσι
  Τηλ.: 210-6886495
  GALLERY
  PHOTO GALLERY
  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
  Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω