TicketServices.gr

7ο Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής
ORATNITZA και ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής σε συνεργασία με το σύλλογο Μοντέρνας Μουσικής «Γραμμόφωνο»  στα πλαίσια του 7ου Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής, παρουσιάζουν την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής (Α. Συμεωνίδη 1), δύο συγκροτήματα, από τη Βουλγαρία και την Ελλάδα:

Τους ORATNITZA και τις ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

Οι Oratnitza είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές συγκρότημα της Βουλγαρίας που σμίγουν αρμονικά τις μουσικές των Βαλκανίων με σύγχρονο ήχο και έχουν εμφανιστεί σε πολλές πόλεις της Βουλγαρίας και του εξωτερικού.

Δείγμα της δουλειάς τους https://www.youtube.com/watch?v=_ScqeXeBLJ8

Οι ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ είναι μία ροκ μπάντα της Κομοτηνής με σημαντική παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις της πόλης. Παίζουν οι μουσικοί: Μάκης Πατρωνίδης, Νίκος Κικιδάκης, Μαρίνος Τόκας και Δημήτρης Κούρκουλος.


Γενικές πληροφορίες και οδηγίες για τις συναυλίες:
 • Οι συναυλίες θα ξεκινούν στις 9 μ.μ.
 • Το ταμείο στην είσοδο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα ανοίγει μία ώρα πριν.
 • Διάθεση δωρεάν δελτίων εισόδου στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο.
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: https://www.ticketservices.gr
 • Ο χώρος του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες οδηγίες χαρακτηρίζεται ως Μεικτός που σημαίνει πως είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από την είσοδο έως και την έξοδο του θεατή από τον χώρο του σινεμά.
 • Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται οργανωμένα από δύο εισόδους (κεντρική και ΑΜΕΑ) ανά παρέες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
 • Κατά την έξοδο, οι θεατές του πάνω διαζώματος θα φεύγουν από την βόρεια έξοδο και οι θεατές του κάτω διαζώματος από την νότια ΑΜΕΑ.
 • Παρακαλούμε η έξοδος των θεατών να γίνεται οργανωμένα ανά παρέες όπως και στην είσοδο
 • Στις σειρές που επιτρέπεται να καθίσουν οι θεατές παρακαλούμε να αφήνετε δύο καθίσματα κενά από τη διπλανή παρέα. Θα συμπληρώνονται πρώτα τα κεντρικά σημεία των σειρών και μετά τα ακριανά.
 • Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΠΟΑ δε θα γίνεται διάλειμμα για αποφυγή συνωστισμού.
 • Στην πλατεία του θεάτρου δεν θα διατίθενται μπύρες ή εδέσματα, παρά μόνο στο χώρο έξω από το Υπαίθριο Θέατρο. Γι' αυτό οι θεατές παρακαλούνται να προμηθευτούν ότι θέλουν, ΠΡΙΝ την είσοδό τους στο θέατρο, καθώς απαγορεύεται να υπάρχουν όρθιοι στις κερκίδες και η έξοδος των θεατών, πριν τη λήξη των συναυλιών.
 • Όλα τα παραπάνω δύναται να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν κάθε φορά ανάλογα με τις υγειονομικές συνθήκες.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
7ο Φεστιβάλ  Μπύρας και Μουσικής
ORATNITZA και ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ
TICKET SERVICES
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση
Πολιτισμου Παιδείας Αθλητισμού Κομοτηνής
ΑΦΜ: 997688520
ΔΟΥ: Κομοτηνής
ΕΔΡΑ: Κούλογλου 14, 69100, Κομοτηνή

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω