TicketServices.gr

2o Φεστιβάλ Κωμωδίας Κρήτης

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

2o Φεστιβάλ Κωμωδίας Κρήτης

22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2021
Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις
στο Ηράκλειο Κρήτης


To Φεστιβάλ Κωμωδίας Κρήτης 2021 έρχεται κοντά σας στο Ηράκλειο! Ένα μοναδικό υπερθέαμα που αποθέωσαν κριτικοί και κοινό δεν το λες, ωστόσο ελπίζουμε να βγει καλό. Κωμικοί από όλες τις πόλεις της Ελλάδας που έχουν μετρό (και μίας που εξακολουθεί να πιστεύει ότι θα έχει) συναντούν τους Κρητικούς εκπροσώπους του σταντ απ σε τρία βράδια που θα σας μείνουν αξέχαστα, κυρίως όταν δείτε τις τιμές των εισιτηρίων.

22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις μπορείτε να απολαύσετε κατά αλφαβητική σειρά τους Blink Mike και GiuseppeVieri που νομίζουν ότι κάνουν διεθνή καριέρα αν γράψουν το όνομά τους στα αγγλικά, τον Βασίλη Κατέρη, τον Παναγιώτη Κούδα, τον Κώστα Κρύο, τον αξεπέραστο Κωνσταντίνο Μπούρα Μπαϊμάκο και τον ξεπερασμένο Πάρη Ρούπο, την Δήμητρα Νικητέα, τους Αλέξανδρο Πασπαρδάνη και Αντρέα Πασπάτη (πραγματικά ονοματεπώνυμα) τον σοφό Νέστορα Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο, τον αξιαγάπητο (αλλά σίγουρα και αστείο) Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον επαναστατικό (και ενδεχομένως αστείο) Γιάννη Ρούσσο, τον λάτρη του κέντρου της Αθήνας, και αγαπημένο κωμικό της ομάδας ΔΙΑΣ, Αλέξανδρο Τιτκώβ, τον ανεξήγητα γελαστό Σπήλιο Φλώρο, τον μοναδικό τηλεοπτικό μάγειρα με χιούμορ Ηλία Φουντούλη, τον Δημήτρη Χριστοδούλου και τον Δημήτρη Χριστοφορίδη (σε μια προσπάθεια να έχουμε κάποιον πιο νευρικό από τη Νικητέα). Επίσης θα παίξουν τα μέλη των Stand Up Cretan Comedians (Στέλιος Ανδρεαδάκης, Χρήστος Μακαριάδης, Βαγγέλης Χατζηδάκης και Δημήτρης Χοντίδης) που τους αφήσαμε τελευταίους, κυρίως γιατί δεν τους ξέρει η μάνα τους.

Το γέλιο είναι η κοντινότερη απόσταση ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, είχε πει ο Victor Borge. Aυτή την απόσταση που τόσο αυξήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια θα προσπαθήσουμε να μικρύνουμε όλοι μαζί αυτές τις τρεις μέρες. Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες: 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις, ώρα έναρξης 20:00. Τιμή ημερήσιου εισιτηρίου 15€, φοιτητές, άνεργοι, φαντάροι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ 12€, προπώληση 12€. Τιμή εισιτηρίου τριημέρου 40€, φοιτητές, άνεργοι, φαντάροι, πολύτεκνοι 30€, προπώληση 30€. Η προπώληση γίνεται στο ticketservices.gr και στα καταστήματα Public.

1η μέρα


Το φεστιβάλ ξεκινάει με ένα δικό μας παιδί να συστήνει τρεις ξενομπάτιδες. Ο Χρήστος -δεν έχω ταβάνι - Μακαριάδης παρουσιάζει τους Δημήτρη -δεν έχω ζωή- Χριστοδούλου, τη Δήμητρα -δεν έχω άγχος- Νικητέα και τον Σπήλιο - δεν έχω το θεό μου- Φλώρο.

Η μέρα ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο. Θα πάμε για φαί. Νωρίτερα ωστόσο ο αγαπημένος κωμικός Δημήτρης Χριστοφορίδης παρουσιάζει την μετενσάρκωση του Καρυωτάκη Αλέξανδρο Πασπαρδάνη, τον Blink Mike, τον άνθρωπο που πήγε στο Ελλάδα έχεις ταλέντο και είχε όντως ταλέντο (και μια κουκούλα καταδότη στο κεφάλι) και τον λατρεμένο Αλέξανδρο Τιτκώβ που αργότερα συνελήφθη (just saying).

2η μέρα


Ο Παναγιώτης Κούδας γνωστός από το υπέροχο comedy special "Πόσο μόνος είναι αυτός ο Μάκης;" παρουσιάζει τον γνωστό από την πολυετή παρουσία του στη σκηνή Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο και τους γνωστούς στα ξαδέρφια τους Στέλιο Ανδρεαδάκη, Διογένη Παπαδάκη και Δημήτρη Χοντίδη.

Η μέρα κλείνει με τον Πάρη Ρούπο να παρουσιάζει το Γιάννη Ρούσσο, τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον Ηλία Φουντούλη σε μια παράσταση που τα περισσότερα αστεία θα είναι σαν τη ζωή! Σύντομα αλλά ωραία!

3η μέρα


Ο Γιάννης Ρούσσος από την Αθήνα παρουσιάζει τον Ανδρέα Πασπάτη και τον Τζιουζέπε Βιέρι από τη Θεσσαλονίκη, τον Βασίλη Κατέρη από τις Σέρρες και τον Κωνσταντίνο Μπούρα Μπαϊμάκο, που έχει πάει Νέα Υόρκη. Μία παράσταση πραγματικό επιχείρημα για όσους υποστηρίζουν την απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων.

Στην τελευταία παράσταση του φεστιβάλ, δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι διαφορετικό από ατελείωτα λογοπαίγνια! Ο Ηλίας Φουντούλης παρουσιάζει τους Κώστα Κρύο, Πάρη Ρούπο, Άγγελο Σπηλιόπουλο και Βαγγέλη Χατζηδάκη, σε μία προσπάθεια να σβηστούν οι καλές εντυπώσεις του τριημέρου.

Εκτός απ' το γέλιο τους ανθρώπους φέρνουν κοντά η μουσική και ο έρωτας. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να διοργανώσουμε το διονυσιακό όργιο που σχεδιάζαμε (δείτε φωτογραφίες των κωμικών για το που στράβωσε), οπότε διαλέξαμε τα τραγούδια. Το φεστιβάλ κλείνει ένα κρητικό γλέντι, ιδανικό για να αποτελειώσει όσους επιβίωσαν από τα λογοπαίγνια.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ
Λεωφ. Νικολαου Πλαστηρα 26
Ηράκλειο 712 01

(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Τετάρτη 22/09/21
Πέμπτη 23/09/21
Παρασκευή 24/09/21

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
3 ώρες

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Εισιτήριο ημέρας

Προπώληση: 12€
Στην πόρτα: 15€, 12€ το μειωμένο

Τριήμερο εισιτήριο
Προπωληση: 30€
Στην πόρτα: 40€, 30€ το μειωμένο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
  (οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση 5% επί της τιμής του εισιτηρίου)
- καταστήματα PUBLIC
  (χρέωση 1€/εισιτήριο)

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΚΩΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ STAND UP COMEDY ΚΡΗΤΗΣ
ΑΦΜ: 996844511
ΔΟΥ Ηρακλείου
ΕΔΡΑ: Κυπαρισσίας 27, 71500


ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ