21ος Διαγωνισμός Χορού - Τερψιχόρης Έργα

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ο διαγωνισμός «Τερψιχόρης Έργα» ξεκίνησε το 2000 και στόχος του είναι η αναβάθμιση της χορευτικής παιδείας καθώς και η υποστήριξη των νέων χορευτών μέσα από υποστηρικτικές κινήσεις όπως υποτροφίες σε μεγάλες σχολές του εξωτερικού και σεμινάρια. Σε αυτά τα 20 συνεχόμενα χρόνια που διεξάγεται ο διαγωνισμός έχουμε καταφέρει να φέρουμε νέα παιδιά κοντά στο όνειρο τους και να απαριθμούμε εκατοντάδες σεμινάρια και υποτροφίες σε παιδιά από σχολές όλης της Ελλάδας και Κύπρου και να δεχθούν τη καθοδήγηση από μεγάλα ονόματα του σύγχρονου αλλά και κλασσικού χορού όπως οι Michel Gascard, Carole Arbo, Patrick Armand , Jason Beechey, Rick Odums, Monique Arabian, Aurelia Schaffer, Igor Yerba , Corinne Lanselle, Victor Ullate, Claude Atanassof, Daniel Agesilas, James Carles, Millard HURLEY, Fernando Carillo , Daniel Lommel , Rudy Bryans αλλά και άλλοι.

Πλήρες ιστορικό του διαγωνισμού μας είναι διαθέσιμο και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.terpsichoriserga.gr

Στα πλαίσια της πολιτισμικής αποκέντρωσης προσπαθούμε να διεξάγουμε το διαγωνισμό κάθε χρόνο σε διάφορες πόλης της Ελλάδας και να ερχόμαστε εμείς πιο κοντά σε όλες τις σχολές κάτι που συμβάλλει στο επιθυμητό αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

Στα 22 χρόνια του διαγωνισμού έχουμε καταφέρει να φτάσουμε το επίπεδο της εκδήλωσης σε αρκετά υψηλό βαθμό δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλούς χορευτές να ακολουθήσουν τα όνειρά τους καθώς και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους μέσα από τα σχόλια τα οποία λαμβάνουν από κριτές καταξιωμένους με τεράστια εμπειρία στο χώρο.

Όλες οι προσπάθειες οι οποίες κάνουμε έχουν γνώμονα την βελτίωση των μαθητών αλλά και την ανάδειξη του χορού. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούμε να κάνουμε περιοδείες με το διαγωνισμό και να ερχόμαστε κοντά σε όλους τους μαθητές αλλά και τους γονείς, δίνοντας έτσι σε όλους τη δυνατότητα να παραβρίσκονται στο χώρο.

Φέτος είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο διαγωνισμός έχει οριστεί για τις 8-9 Απριλίου 2023, και θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, στην αίθουσα "Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού".

Εισιτήρια θα διατεθούν την ημέρα 8/04 μόνο στον εξώστη και στις 9/4 σε όλο το θέατρο.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Λεωφ. Νικολάου Πλαστήρα 49
Ηράκλειο Κρήτης
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023
ημιτελικός - προκριματικός γύρος
8πμ - 8μμ (με διακοπή το μεσημέρι)
εισιτήρια >

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023
τελικός
έναρξη: 3μμ
εισιτήρια >
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
  • ημιτελικός 8/4: 8€
  • τελικός 9/4: 10€
  • εισιτήριο διημέρου: 15€
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  • Στον ημιτελικό, εισιτήρια πωλούνται μόνο για θέσεις στον εξώστη
  • Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες ή παιδιά άνω των 6 ετών
  • Απαγορεύεται αυστηρά το χειροκρότημα
  • Για αγορά διημέρου εισιτηρίου με 20€, θα πρέπει να κρατήσετε από ένα εισιτήριο σε κάθε ημέρα και να διαλέξετε την εκπτωτική τιμή (7€ + 8€)
ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKETSERVICES
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ ΕΡΓΑ
Εταιρεία Στήριξης Χορού
ΑΦΜ: 099708224
ΔΟΥ: Α' Ηρακλείου
ΕΔΡΑ:

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ