Ανακοίνωση μεταφοράς συναυλίας Sidarta X Saske στην Λάρισα

H αρχικά προγραμματισμένη για τις 12/6 συναυλία των Sidarta X Saske στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα στο πλαίσιο του Mediterranean Summer Tour 2023, αναγκαστικά μεταφέρεται για την Πέμπτη 29 Ιουνίου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Η παραγωγή κι όλοι οι συντελεστες έχουν δουλέψει πολύ για αυτό που πρόκειται να δείτε και δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να κινδυνεύσει το τελικό αποτέλεσμα και πρωτίστως η ασφάλεια τεχνικών κι εργατικού προσωπικού.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί θα ισχύσουν κανονικά στη νέα ημερομηνία, ενώ τα εναπομείναντα θα αφορούν κατευθείαν πλέον την 29/6, είτε τα προμηθευείτε ηλεκτρονικά, είτε από τα @snuff.gr όπου πωλούνται hard copies.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση και σας περιμένουμε όλους στο νέο ραντεβού!

Sidarta X Saske
Stay Independent
Musayeta Entertainment
Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ