Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής - Οδηγίες για την ασφαλή διεξαγωγή εκδηλώσεων

O Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων και σε συνέχεια του υπ. αριθμ. ΦΕΚ 2173/Β'/30.04.2022, με τα Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 που ισχύουν στο σύνολο της Επικράτειας από την Κυριακή, 1 Μαΐου 2022 ανακοινώνει ότι αίρεται η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και νόσησης για την πρόσβαση σε όλους τους χώρους, κλειστούς και ανοιχτούς.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες:

Εισιτήρια

  1. Η είσοδος των θεατών σε όλες τις εκδηλώσεις γίνεται μόνο με εισιτήρια, τα οποία εκδίδονται από το http://www.ticketservices.gr ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά και στα εκδοτήριά τους Πανεπιστημίου 39. Τα εκδοτήρια του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής δεν θα λειτουργούν (ούτε την ημέρα των εκδηλώσεων).Κατά τον ίδιο τρόπο, το κοινό θα πρέπει να προμηθεύεται και τα μηδενικά του εισιτήρια (δελτία εισόδου) σε περίπτωση δωρεάν για το κοινό εκδήλωσης.
  2. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση από τον χώρο της εκδήλωσης. Εξαιρούνται οι ανήλικοι θεατές ηλικίας 0-3 ετών

Είσοδος στον χώρο και ταξιθεσία

  • Το κοινό παρακαλείται να προσέρχεται τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
  • Αντισηπτικά διαλύματα είναι διαθέσιμα σε όλους τους χώρους.
  • Οι εκδηλώσεις δεν έχουν διάλειμμα.
  • Τα συστήματα εξαερισμού έχουν απολυμανθεί και λειτουργούν 100% με νωπό αέρα.
  • Κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου, με σταδιακή προσέλευση και αποχώρηση του κοινού ώστε να μην δημιουργούνται μεγάλες ουρές. Οι θύρες εισόδου και εξόδου των θεατών στους χώρους θα είναι διαφορετικές, όπου αυτό είναι εφικτό. Οι θεατές παρακαλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού.

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ