Γιορτάστε με Θέατρο στο Εθνικό Θέατρο
Εορταστικά και οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων

Το Εθνικό Θέατρο σας δίνει τη δυνατότητα να χαρίσετε θέατρο σε εσάς και στους αγαπημένους σας με νέα εκπτωτικά πακέτα κατά τη διάρκεια των εορτών.

Έχοντας κατακτήσει διαχρονικά την εκτίμηση των θεατών που παρακολουθούν και υποστηρίζουν πιστά το έργο του, το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει να φροντίζει το κοινό και τους συνδρομητές του, προσφέροντάς τους ειδικά προνόμια ως ελάχιστο αντίδωρο της συνέπειας και της αφοσίωσής τους.

 

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κόστος: 35€

Το συγκεκριμένο πακέτο ισχύει έως λήξη των παρακάτω παραστάσεων

  • Ένα εισιτήριο σε θέσεις της A' Ζώνης για κάθε μία από τις παρακάτω παραγωγές:
  • Μειωμένη τιμή εισιτηρίου στον συνοδό του ωφελούμενου του πακέτου προσφοράς. Ο/Η συνοδός έχει τη δυνατότητα να εκδώσει εισιτήριο στην χαμηλότερη τιμή κανονικού εισιτηρίου που προσφέρεται στις Σκηνές του Εθνικού Θεάτρου στα 13€.
  • Έκπτωση 10% στα είδη Πωλητηρίου του Εθνικού Θεάτρου (φυσικά καταστήματα).

Οδηγίες για ηλεκτρονική αγορά: Προσθέστε στην παραγγελία σας από ένα εισιτήριο Α' Ζώνης για κάθε ένα από τα έργα α) Φουέντε Οβεχούνα, β) Η Φάρμα των Ζώων και γ) Αιολική Γη και στην σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας εντοπίστε το κουμπί "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ" για να γίνει η μετατροπή των εισιτηρίων.

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙΟ

  • Κατά την διάρκεια των εορτών από 18 Δεκεμβρίου έως και 9 Ιανουαρίου, προσφέρονται τα ακόλουθα οικογενειακά εκπτωτικά πακέτα εισιτηρίων για την Παιδική Σκηνή:
    • Πακέτο 3 ατόμων Κόστος: 22€
    • Πακέτο 4 ατόμων Κόστος: 28€
  • Με την αγορά των συγκεκριμένων εκπτωτικών πακέτων, επωφελείστε και έκπτωσης 10% στα είδη πωλητηρίου του Εθνικού Θεάτρου (μόνο στα φυσικά καταστήματα).

Οδηγίες για ηλεκτρονική αγορά: Επιλέξτε τρία ή τέσσερα εισιτήρια και στην σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας εντοπίστε το κουμπί "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ" για να γίνει η μετατροπή των εισιτηρίων.

Αφορά τις παραστάσεις από 18 Δεκεμβρίου έως και 9 Ιανουαρίου.

Πληροφορίες και αγορά:
στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου στο κτήριο Τσίλλερ (Αγίου Κωνσταντίνου 22-24) τηλ. 2105288170/171 και στο Θέατρο Rex (Πανεπιστημίου 48) τηλ. 210.3305074.
Hλεκτρονική αγορά στo http://www.ticketservices.gr

 

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ