Αναβολή συναυλίας Νίκου Οικονομόπουλου σε Ρόδο και Αλεξανδρούπολη

Ανακοίνωση διοργανώτριας εταιρείας
σχετικά με την αναβολή των συναυλιών
του Νίκου Οικονομόπουλου
σε Ρόδο (29/7) και Αλεξανδρούπολη (3/8)

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω σοβαρού προβλήματος στην ακοή του,  οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στην Ρόδο (29/7) και την Αλεξανδρούπολη (3/8) δεν θα πραγματοποιηθούν.  

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης υποβάλλεται ήδη σε δεκαήμερη θεραπεία για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που απέκτησε, απόρροια του εξαιρετικά βεβαρημένου προγράμματος του.

Ζητούμε ένα μεγάλο συγγνώμη στους χιλιάδες θαυμαστές του που έχουν προαγοράσει εισιτήρια για τις 2 συγκεκριμένες συναυλίες και σας ενημερώνουμε ότι τα χρήματα θα επιστρέφουν στους δικαιούχους με τις νόμιμες διαδικασίες. 

Ευχόμαστε στον Νίκο Οικονομόπουλο γρήγορη ανάρρωση, για να συνεχίσει τις επόμενες προγραμματισμένες του συναυλίες.


Σημείωση από Ticket Services: Οι αγοραστές εισιτηρίων θα λάβουν μήνυμα μέσω email με πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή των εισιτηρίων

 

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ