ΚΑΘ' ΟΔΟΝ

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΧΟΡΟΣ
ΚΑΘ' ΟΔΟΝ
ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ «ΑΡΘΡΩΣΙΣ»
 

Η χορογράφος Πένυ Διαμαντοπούλου παρουσιάζει 2 χορευτικά κομμάτια με τίτλο «ΚΑΘ' ΟΔΟΝ» της χορευτικής ομάδας Άρθρωσις στο Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Στο «1 2 3» Θηλυκό και Αρσενικό κινούνται στον περιορισμένο χώρο τους διατηρώντας την ατομικότητα τους. Εκείνη αντιλαμβάνεται την έλλειψη του άλλου, αισθάνεται μη ικανοποιημένη από την ύπαρξή της ως μονάδα, αναζητά την επικοινωνία. Εκείνος βιώνει τη μοναξιά του με τρόπο σχεδόν απόλυτο και στείρο. Απολαμβάνει τη μονοτονία των επαναλαμβανόμενων κινήσεών του. Σταδιακά η κίνηση της εισβάλλει στον χώρο του, η απόσταση μεταξύ τους μειώνεται. Εκείνος επαναπροσδιορίζει την εικόνα του, βγαίνει από τα όριά του και την παγίδευσή του στη μονοτονία της επαναλαμβανόμενης κίνησης και του γραμμικού ρυθμού. Οι διαδρομές τους συναντώνται... επαφή, αφή, αγκαλιά, ένωση.

Στο «Καθ' οδόν» παρακολουθούμε καθαρές διαδρομές και σχήματα στο χώρο, σώματα που κινούνται άλλοτε συντονισμένα κι άλλοτε σε αντίστιξη, κίνηση που τονίζει τη μοναχικότητα των χορευτών, αλλά τελικά τους ενώνει. Σπασμωδικές, κλειστοφοβικές κινήσεις που εκτελούν μοναχικά σώματα, διαδέχονται αργά κι αισθησιακά duetti. Αγκαλιασμένα σώματα κινούνται σε αργή κίνηση, ξαφνικά αποσπώνται και ξεκινούν ένα διάλογο ολοένα και πιο γρήγορο. Ο διάλογος-αντίλογος μεταξύ των σωμάτων γίνεται σταδιακά φρενήρης και συγκρουσιακός για να κορυφωθεί σε μία κοινή διαδρομή τους προς τη γη. Όλοι οι χορευτές συντονίζονται απόλυτα σε μια κοινή διαδρομή προς τη γη, σαν μέλη ενός σώματος, για να σχηματίσουν έναν πυρήνα. 


1ο μέρος
Τίτλος:
 1 2 3

Σύλληψη, Χορογραφία: Πένυ Διαμαντοπούλου
Μουσική: Shigeru Umebayashi
Ερμηνευτές: Κατερίνα Χριστοφόρου, Αναστάσιος Παππάς-Πετρίδης
Video Art, Σκηνικό: Διονύσης Τσαφταρίδης

2ο μέρος
Τίτλος:
 Καθ' οδόν

Σύλληψη, Χορογραφία: Πένυ Διαμαντοπούλου
Μουσική: Τάσης Χριστογιαννόπουλος
Ερμηνευτές: Νικόλας Χατζηβασιλειαδης, Ζελίκα Μουζάκη, Ηλίας Μπαγεώργος, Κατερίνα Χριστοφόρου, Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, Νίκος Γρηγοριάδης, Ναταλία Καλογεροπούλου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
www.corfuif.gr

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μαντζάρου 5 Κέρκυρα, 49 100
τηλ. 2661040156
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10€ γενική είσοδος

ΑμεΑ δωρεάν

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567

Οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επι της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
LABYARD ΙΚΕ
ΑΦΜ: 801080310
ΔΟΥ: ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ 9 - ΓΛΥΦΑΔΑ -16675

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ