ΚΥΚΛΟΣ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Μ2 - CR2

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι παραστάσεις
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΜΜΘ

>Στο Μέγαρο Μουσικής:
25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.
Εφόσον υπάρχει παράσταση Κυριακή, τα εκδοτήρια ανοίγουν δύο ώρες πριν από την εκδήλωση.

>Στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ

>Ηλεκτρονικά
Στο www.ticketservices.gr

Οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται με χρέωση κάρτας, η οποία χρεώνεται στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για την χρήση εκπτωτικών εισιτηρίων (φοιτητικό, ανέργων κτλ) σε παραστάσεις που αυτά προβλέπονται, θα χρειαστεί κατά την προσέλευσή σας να επιδείξετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά ανανεωμένη κτλ)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, παραλαμβάνονται με την επίδειξη ταυτότητας στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ή στην πλατεία Αριστοτέλους οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης η παραλαβή μπορεί να γίνει ακόμα και λίγη ώρα πριν την παράσταση στα ταμεία του χώρου της εκδήλωσης.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ e-Ticket
Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σε δικό σας εκτυπωτή, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα παραλάβετε από κάποιο ταμείο.

  • Σάββατο 11 Απριλίου 2020, 11:00 ΚΥΚΛΟΣ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Μ2 - CR2 SOLD OUT
    δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΚΥΚΛΟΣ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

Διοργάνωση: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΓΓΟΥΡΙΔΑΚΗΣ - ΝΤΑΒΙΝΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΝ
  • 11 Απριλίου 2020
    Σαβ     11:00 - 13:00  (CR2 M2)
Ο Κύκλος Κρουστών για ΑΜΕΑ είναι μια καινοτόμα ιδέα με στόχο να δώσει την ευκαιρία στα άτομα με ειδικές ανάγκες να συμμετέχουν σε μια ομάδα κρουστών.
Στο Εργαστήρι κρουστών μέσα από ρυθμούς, παιχνίδια και τραγούδια, σε συνδυασμό με τα κρουστά, φτάνουμε στο σημείο της αυτοέκφρασης και του αυτοσχεδιασμού. Το τελικό στάδιο είναι η δημιουργία μιας μουσικής ομάδας όπου τα άτομα που θα συμμετέχουν να μπορέσουν να εκφραστούν και να δημιουργήσουν ήχους και εικόνες με τύμπανα και άλλα κρουστά όργανα.
Η δόνηση και ο ήχος των τυμπάνων λειτουργούν θεραπευτικά στην ψυχή και στο σώμα. Ο ρυθμός βοηθάει στον συντονισμό του σώματος και στην απελευθέρωση των συναισθημάτων.
Απλά τραγούδια, μουσικά κομμάτια και διάφορα στυλ μουσικής προσαρμόζονται ώστε να συμβαδίζουν με τη διάθεση και τις αναπτυξιακές ανάγκες των συμμετεχόντων.
Το πρόγραμμα "Κύκλος κρουστών ΑΜΕΑ" απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 6 ετών, όπως και σε ενήλικες και διαρκεί 2 ώρες. Παρέχονται κρουστά για όλους.

Συντονιστές:
Λευτέρης Αγγουριδάκης
Νταβίνα Φλωρεντίν

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

18€

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω