ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι παραστάσεις
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΜΜΘ

>Στο Μέγαρο Μουσικής:
25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.
Εφόσον υπάρχει παράσταση Κυριακή, τα εκδοτήρια ανοίγουν δύο ώρες πριν από την εκδήλωση.

>Στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ

>Ηλεκτρονικά
Στο www.ticketservices.gr

Οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται με χρέωση κάρτας, η οποία χρεώνεται στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για την χρήση εκπτωτικών εισιτηρίων (φοιτητικό, ανέργων κτλ) σε παραστάσεις που αυτά προβλέπονται, θα χρειαστεί κατά την προσέλευσή σας να επιδείξετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά ανανεωμένη κτλ)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, παραλαμβάνονται με την επίδειξη ταυτότητας στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ή στην πλατεία Αριστοτέλους οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης η παραλαβή μπορεί να γίνει ακόμα και λίγη ώρα πριν την παράσταση στα ταμεία του χώρου της εκδήλωσης.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ e-Ticket
Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σε δικό σας εκτυπωτή, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα παραλάβετε από κάποιο ταμείο.

PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

Διοργάνωση: ΟΜΜΘ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΗ ΚΑΛ/ΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ ΕΚΝΕΥΣΙΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΥΚΛΟΣ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΟΡΟΣΤΑΤΕΣ
  • 28 Φεβρουαρίου 2020
    Παρ     21:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)
Για 16η συναπτή χρονιά, η Πρότυπη Καλλιτεχνική Ομάδα Χορού “Έκνευσις” του Κωνσταντίνου Νικολαΐδη, το Κέντρο Μελέτης Παραδοσιακών Χορών “Κύκλος” με χοροδιδάσκαλο τον Κυριάκο Μωυσίδη, ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης με χοροδιδάσκαλο τον Σάκη Παληογιάννη και το Πολιτιστικό Σωματείο “Χοροστάτες” με χοροδιδάσκαλο τον Αποστόλη Σκρέκα στρώνουν το πλούσιο πολιτισμικό χαλί της ελληνικής παράδοσης μέσα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Ενώνονται σε ένα χορό για ένα σκοπό: να μεταδώσουν το μήνυμα της ζωής μέσα από ήχους, στίχους και ρυθμούς, ντυμένοι με φορεσιές που “μυρίζουν” ιστορία και πολιτισμό, που “μυρίζουν” Ελλάδα απ' άκρη σ' άκρη.
Η χορευτική παρέα ανταμώνει ξανά σε μια εκδήλωση-θεσμό για το κοινό της Θεσσαλονίκης, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όλοι μαζί, πιασμένοι χέρι χέρι, υπηρετούν τις αξίες και τα ιδανικά του πολιτισμού και δίνουν το δυναμικό “παρών” στην προσπάθεια και τον αγώνα του συνανθρώπου. Το μήνυμα είναι ταυτόχρονα απλό και σύνθετο: Μέσα από τον κύκλο του χορού τείνουν όλοι μαζί “χείρα βοηθείας” και συμπαρασύρουν στο γλέντι τους μαχητές της ζωής.
Όλα αυτά τα χρόνια, οι συντελεστές της εκδήλωσης συντρέχουν υλικά, αλλά και ηθικά, διαφορετικούς φορείς και σωματεία, υποστηρίζοντας το κοινωνικό τους έργο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρότυπη Καλλιτεχνική Ομάδα Χορού Έκνευσις
Χοροδιδάσκαλος Κώστας Νικολαΐδης
Χοροί από τη Ματσούκα του Πόντου
 
Κέντρο Μελέτης Παραδοσιακών Χορών Κύκλος
Χοροδιδάσκαλος Κυριάκος Μωυσίδης
Σκωπτικά Σαρακατσάνων
 
Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Χοροδιδάσκαλος Σάκης Παληογιάννης
Χοροί από το Φλάμπουρο Ολύμπου
 
Πολιτιστικό Σωματείο Χοροστάτες
Χοροδιδάσκαλος Αποστόλης Σκρέκας
Χοροί και δρώμενα από το Μοναστήρι της Ανατολικής Ρωμυλίας

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

10€ (γενική είσοδος)
Έναρξη προπώλησης: 30/1

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω