«Κλείσε στην ψυχή σου την Ελλάδα»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
«ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» 
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ


Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
ώρα έναρξης: 20.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Γενική είσοδος: 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- τηλ. 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
καταστήματα PUBLIC

E-TICKET
Mετά τη συναλλαγή σας, μπορείτε να κατεβάσετε τα εισιτήριά σας σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF) και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στην αίθουσα με αυτά.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ ΕΠΕ
ΑΦΜ: 095645150
ΔΟΥ: ΙΖ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΑΜΥΝΤΑ 4, 116 35, ΑΘΗΝΑ
PHOTO GALLERY
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
στις 20.30

Αίθουσα Διδασκαλίας
της Μουσικής Βιβλιοθήκης
του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής
στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


«Κλείσε στην ψυχή σου την Ελλάδα...»

Mε την υψίφωνοκαι τον μαέστρο
ΜΑΡΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥΓΙΩΡΓΟ ΝΙΑΡΧΟΣυμμετέχουν
ο βαρύτονος Ηλίας Τηλιακός

και
το "Φωνητικό Σύνολο" της χορωδίας του Δήμου Μεγαρέων
υπό τη διεύθυνση της μαέστρου της χορωδίας Μαριλίας Ηλία

Πιάνο ο μαέστρος ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
στο μπαντονεόν ο σολίστ Λευτέρης Γρίβας

Θα ακουστούν οπερέτες ελληνικές και βιεννέζικες καντσονέτες, τραγούδια του μεσοπολέμου, καντάδες και μουσική αναφορά στην 28η Οκτωβρίου.

Οι δύο διακεκριμένοι και ΑΡΙΣΤΕΙΣ του είδους της οπερέτας Έλληνες καλλιτέχνες, η υψίφωνος ΜΑΡΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥ και ο μαέστρος ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, και οι δύο με πολλές συνεργασίες με την Εθνική Λυρική Σκηνή και με συμμετοχές σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με διακρίσεις, θα πραγματοποιήσουν συναυλία στις 19 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης Λίλιαν Βουδούρη του Μεγάρου Μουσικής με τον τίτλο «Κλείσε στην ψυχή σου την Ελλάδα...»

Το ρεπερτόριο θα είναι κυρίως ελληνικό: Θεόφραστος Σακελλαρίδης, Μιχάλης Σουγιούλ, Κώστας Γιαννίδης, Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις.

Θα ακουστούν οπερέτες ελληνικές και βιεννέζικες, καντσονέτες, τραγούδια του μεσοπολέμου, καντάδες και λόγω της επικείμενης εθνικής επετείου μια μικρή αναφορά για την 28η Οκτωβρίου.

Ένα μουσικό ταξίδι με μερικούς σημαντικούς σταθμούς, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Για να υπάρξει η παράδοση, η «λαμπαδηδρομία», πρέπει να υπάρξουν πυρσοί και λαμπαδηδρόμοι. Αυτό το ρόλο προσπαθούμε να δώσουμε σ' εμάς, σ' εσάς και στο διαχρονικό ποιοτικό τραγούδι.

Με την ευγενική υποστήριξη του «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΣΥΝ ΠΕ

Γιώργος Νιάρχος
Μαέστρος Ενορχηστρωτής

Μάρα Θρασυβουλίδου
ΥψίφωνοςΜας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω