ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

Σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ελευθερία Αρβανιτάκη

20 Ιουνίου Θεσσαλονίκη - Μονη Λαζαριστών
1 Ιουλίου Πειραιάς - Βεάκειο Θέατρο

Το καλοκαίρι που μόλις ξεκινά βρίσκει την Ελευθερία Αρβανιτάκη στη σκηνή μαζί με τέσσερις σπουδαίους μουσικούς συνοδοιπόρους. Στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στις 21 Ιουνίου και στο Βεάκειο Θέατρο, στον Πειραιά, την 1η Ιουλίου, η Ελευθερία στήνει ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από μία παράσταση που κρατάει περίπου δυο ώρες. Μία παράσταση από την οποία δε θέλεις να χάσεις λεπτό. Με μεγάλα τραγούδια και δυνατές στιγμές. Χωρίς ενορχηστρωτικές πολυπλοκότητες, χωρίς ηλεκτρισμό και λούπες. Με τη φωνή της να απλώνει και να ξεδιπλώνει τα μεγάλα της, τα αληθινά τραγούδια, χωρίς χρονολογική σειρά αλλά δίχως να αφήνει καμιά της στιγμή απ’ έξω.

Το concept σ' αυτή τη συναυλία είναι διαφορετικό και τόσο γνώριμο μαζί. Η Ελευθερία στη μέση της μικρής μπάντας που την αγκαλιάζει κυριολεκτικά, καθώς οι μουσικοί γύρω της στήνονται σε ημικύκλιο. Τύμπανα από τον Αλέξανδρο Κτιστάκη, πιάνο αλλά και πλήκτρα από το Γιάννη Κυριμκυρίδη, ακουστική και κλασική κιθάρα, πού και πού μπάσο, από τον πιο μεγάλο της παρέας και σπουδαίο μουσικό Δημήτρη Μπαρμπαγάλα, πότε λαούτο πότε ούτι, πότε τζουράς και πότε μαντολίνο από τον δεξιοτέχνη Θωμά Κωνσταντίνου. Ο ρόλος του ενορχηστρωτή μοιράζεται ανάμεσα στους τέσσερις. Κανείς δεν είναι «αρχηγός» και ταυτόχρονα είναι όλοι αρχηγοί στην τέχνη τους. Ανάμεσά τους – στο κέντρο πάντα – η Ελευθερία, γήινη και εύθραυστη μαζί, να τους εμπνέει και να τους οδηγεί. Κι ας λέει χαριτολογώντας «πως είναι η τραγουδίστρια αυτής της μπάντας».

            Η σκηνή θα πλημμυρίσει με το λαϊκό συναίσθημα, την μαγεία και τη φωνή της Ελευθερίας. Της δικής μας φωνής που τραγουδά τους στίχους που μας εμπνέουν και τα λόγια που μας κάνουν παρέα και σ' αυτή τη δύσκολη εποχή.

Info:

Ώρα έναρξης: 9.30μμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011
Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονική

- Παρασκευή 01 Ιουλίου 2011

«Βεάκειο Θέατρο» Πειραιά

ώρα έναρξης: 21:30

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση: 18 ευρώ

ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
(Μόνο για την συναυλία στο Βεάκειο)

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr
(και για τις δυο συναυλίες)

(Οι online και οι τηλεφωνικές αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +1.5 ευρώ/εισιτήριο)

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online παραλαμβάνονται τη μέρα της συναυλίας στο ταμείο με ταυτότητα ή την πιστωτική κάρτα. Ακόμη, η παραλαβή μπορεί να γίνει νωρίτερα από το εκδοτήριό μας στην Πανεπιστημίου 39 (Μόνο για την συναυλία στο Βεάκειο).
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ