INTERNATIONAL MIME FESTIVAL - TADASHI ENDO: IKIRU

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

INTERNATIONAL MIME FESTIVAL

TADASHI ENDO: IKIRU (Ιαπωνία)

Ο.Μ.Μ.Θ. - ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ - INTERSHOW


10 Οκτωβρίου 2015
Σαβ     21:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)
Τιμές εισιτηρίων: 23€, 18€, 15€ (μαθητικό - φοιτητικό - κάτοχοι κάρτας ανεργίας)


Αφιέρωμα στην Pina Bausch
Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και την Inter Show Productions δημιουργούν ένα νέο θεσμό στη πόλη, το πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Παντομίμας. 
Κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές και απόλυτα πρωτότυπες παραστάσεις του εξωτερικού, όπου το λόγο αντικαθιστά μονάχα η έκφραση, παρουσιάζονται στις σκηνές του Μεγάρου Μουσικής.

Ο Tadashi Endo, ο απόλυτος άρχοντας και δάσκαλος του butoh Ma και μαθητής του σημαντικότερου χορευτή butoh, Kazuo Ohno, παρουσιάζει την παράσταση "IKIRU"-- ένα αφιέρωμα στη μεγάλη Γερμανίδα χορεύτρια και χορογράφο Pina Bausch.

Το Butoh, κίνημα που γεννήθηκε στην Ιαπωνία τη δεκαετία του ’60, είναι μια χοροθεατρική μορφή με γκροτέσκα στοιχεία, όπου το σώμα-νους "αδειάζει" και είναι έτοιμο να βιώσει πρωτόγνωρα στοιχεία της ύπαρξής του. Ο Tadashi Endo με τον δικό του "δρόμο" στο butoh, τον οποίο ονόμασε butoh Ma, ενσωματώνει τη σοφία της Δύσης και της Ανατολής στο χορό και τις θεατρικές παραδόσεις.
Ο Tadashi Endo λέει: «η Pina Bausch έδωσε στον χορό ένα άλλο πνεύμα και μια άλλη διάσταση. Θα ζει για πάντα μέσα από τον χορό της και το προσωπικό της στιλ του εκφραστικού χορο-θεάτρου. Σ’ ευχαριστούμε Pina».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι παραστάσεις
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΜΜΘ

>Στο Μέγαρο Μουσικής:
25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.

>Στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ

>Ηλεκτρονικά
Στο www.ticketservices.gr

Οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται με χρέωση κάρτας, η οποία χρεώνεται στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK.
Κανονισμοί COVID19
  • Η ηλεκτρονική προμήθεια εισιτηρίων είναι υποχρεωτική...
  • Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν εισιτήρια τυπωμένα ή αποθηκευμένα στο κινητό τους σε μορφή pdf.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για την χρήση εκπτωτικών εισιτηρίων (φοιτητικό, ανέργων κτλ) σε παραστάσεις που αυτά προβλέπονται, θα χρειαστεί κατά την προσέλευσή σας να επιδείξετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά ανανεωμένη κτλ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ e-Ticket
Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σε δικό σας εκτυπωτή, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα παραλάβετε από κάποιο ταμείο.
GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ