Θέατρο Κάππα

Διεύθυνση: Κυψέλης 2, Αθήνα

Τηλ. ταμείου: 210 8831068

Ο Θέμης Μουμουλίδης και ο Άλκης Κούρκουλος συνυπογράφουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου στο θέατρο ΚΑΠΠΑ. Με τη συνεργασία αυτή οι δύο καλλιτέχνες επιχειρούν να αναδείξουν ένα άλλο πρόσωπο καλλιτεχνικής συνεργασίας και συνύπαρξης.

΄Ετσι τη χειμερινή περίοδο 2010- 2011, θέατρο, μουσική, χορός, τραγούδι θα συνυπάρξουν στη σκηνή του θεάτρου ΚΑΠΠΑ σε τρεις κύκλους και περισσότερες από είκοσι παραγωγές.

Για τις ανάγκες του ρεπερτορίου ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε η σκηνή του θεάτρου [12μ Χ 14μ ], ενώ μειώθηκαν οι θέσεις σε 343. Παράλληλα βελτιώθηκε ο ήδη εξαιρετικός φωτιστικός εξοπλισμός του θεάτρου [προσθήκη ρομποτικών φώτων κ.ά.] ώστε να είναι εφικτή η συνύπαρξη τριών έως τεσσάρων παραγωγών εβδομαδιαίως.

Ταυτόχρονα οι δύο καλλιτέχνες εναρμονιζόμενοι απολύτως με την σύγχρονη ελληνική οικονομική πραγματικότητα καθιερώνουν εναλλακτικές τιμές εισιτηρίων. ΄Ετσι οι τιμές των εισιτηρίων για όλες τις παραγωγές στο θέατρο ΚΑΠΠΑ κυμαίνονται μεταξύ 20 και 10 ευρώ.


View Larger Map

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω