Ταξίδι στον χρόνο - Ρεσιτάλ πιάνου Δάφνη Φιλιππάκη

×

No active shows found for this event

  • The page you opened possibly refers to a past date.
  • Please, check the event information above.
  • To locate the event you are interested in, please click the search icon on top of this page.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

PRESENTATION

Ταξίδι στον χρόνο
Ρεσιτάλ πιάνου
Δάφνη Φιλιππάκη
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ 20:30

Η πιανίστα Δάφνη Φιλιππάκη θα μας ταξιδέψει στο χρόνο. Αρχή η Toccata του Bach σε Mι ελάσσονα και τέλος ο απόηχος ενός σύγχρονου νανουρίσματος του Νίκου Σκακώτα. Τη γέφυρα για τα δύο τόσα διαφορετικά έργα θα δημιουργήσουν δύο Σονάτες του Beethoven και τα ρομαντικά έργα των Chopin και Liszt.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

J. S. Bach – Toccata από την Partita No 6 in E minor 
L. van Beethoven – Sonata Νο 6 op. 10 No 2  
L. van Beethoven – Sonata Νο 7 op. 10 No 3 
F. Chopin – Nocturne op. 9 Νο 1 
F. Liszt – Spanish Rhapsody S. 254 
N. Σκαλκώτας – Berceuse No 20 από τα 32 Κομμάτια για πιάνο

Η Δάφνη Φιλιππάκη γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα και άρχισε μαθήματα πιάνου σε ηλικία 10 ετών. Το 2017 παίρνει Πτυχίο πιάνου με βαθμό Άριστα παμψηφεί και το 2019 Δίπλωμα Πιάνου με Άριστα και Α΄ βραβείο, υπό τη διδασκαλία της μουσικοπαιδαγωγού Εύης Μαρινάκη. Έχει λάβει με διάκριση τους τίτλους Grade 6, 7, 8 (Piano Performance) του London College of Music και συμμετέχοντας στον 42ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου ο «Φίλων» απέσπασε το A ' βραβείο στην Δ' Κατηγορία (2019). Έχει συμμετάσχει σε masterclasses με σημαντικές μουσικές προσωπικότητες όπως οι Martino Tirimo,  Lilia Boyadjieva και Παύλος Γιαλλουράκης, ενώ το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχε στο 19ο Warsaw Piano Workshop που πραγματοποιείται στην Βαρσοβία από το Frederic Chopin State School of Music. Πέρα από τις σπουδές της στο πιάνο, έχει πτυχίο Αρμονίας και Αντίστιξης με βαθμό άριστα και αυτή την περίοδο σπουδάζει Φούγκα (Τάξη Γιάννη Αλυγιζάκη), ενώ παράλληλα ασχολείται με τη διδασκαλία τόσο του Πιάνου όσο και των Θεωρητικών στο Αθηναϊκό Ωδείο. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συναυλιών σε σημαντικές αίθουσες και χώρους πολιτισμού και έχει δώσει προσωπικά ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής και στη Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός. Είναι απόφοιτη της Σχολής Βιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

INFO

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

Ιπποκράτους 41, Αθήνα
2103634000
(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Πέμπτη 27 Μαρτίου 2023

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
10€ Γενική είσοδος
5€ Μειωμένο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr

E-TICKET

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

TERMS & CONDITIONS
click here

PRODUCTION DETAILS
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΑΒΕΕΤΕ
ΑΦΜ: 094079082
ΔΟΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

GALLERY
PHOTO GALLERY
TICKETS
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ