Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙ

PRESENTATION

 
Λίγα λόγια για το έργο
 
“Ο Ψαροτρομάρας” όπου έχει τεράστια επιτυχία για έβδομη συνεχόμενη χρονιά!
 
Ένα έργο γραμμένο από την Φρόσω Χατόγλου την δεκαετία του '80. Πρόκειται για ένα παιδικό έργο διαχρονικό. βγαλμένο από την ζωή όπου με έντεχνο και χιουμοριστικό τρόπο περνάει τα μηνύματα της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας! Τα ίδια τα παιδιά κατά την διάρκεια της παράστασης "νιώθουν" την αδικία και ουσιαστικά βοηθούν να επαναστατήσουν τα ψαράκια ενάντια στον Ψαροτρομάρα και τα σχέδια του να φτιάξει ένα μεγάλο παλάτι γκρεμίζοντας τα σπίτια τους στον βυθό της Ψαροχώρας.
 
Το λυθρίνι, το μπαρμπούνι και η γόπα μαθαίνουν τα σχέδια του Ψαροτρομάρα. Μόνα τους ψάχνουν να βρουν μία λύση αλλά ο φόβος ότι θα τους κάνει μια χαψιά τα απογοητεύει ακόμα περισσότερο. Ώσπου στο δρόμο τους θα βρεθεί η γοργόνα. Θα τους βοηθήσει και θα τους παροτρύνει να ψαρέψουν τον Ψαροτρομάρα! Όλα τα ψαράκια στο βυθό θα κάνουν μία μεγάλη διαδήλωση στο βυθό βροντοφωνάζοντας με όλα τα παιδιά "Κάτω Ο Ψαροτρομάρας"!
 
Εκεί θα τα κρυφακούσει όλα η σουπιά και θα τα μαρτυρήσει στον Ψαροτρομάρα όπου εκείνος θα φυλακίσει τη Γοργόνα που βοήθησε να χαλάσουν τα σχέδιά του. Ακόμα και ο δικαστής παροτρύνει τα ψαράκια να μην κάνουν τίποτα και να μείνουν στα σπίτια τους. Ούτως ή αλλώς ο Ψαροτρομάρας υποσχέθηκε ότι θα δώσει στα ψαράκια δουλειά! Μα οι μικροί μας φίλοι του βυθού, έχουν σπάσει πλέον τον φόβο τους, θα ψαρέψουν μαζί με την βοήθεια των παιδιών τον Ψαροτρομάρα και τη Σουπιά και θα ελευθερώσουν την Γοργόνα..!
 

Στις παραστάσεις μας χρησιμοποιούμε την τεχνική του μαύρου θεάτρου. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή τεχνική όπου σε συνδυασμό με την τεχνική του ζεστού φωτισμού εξαφανίζεται τελείως ο ανθρώπινος παράγοντας και οι κούκλες, μαζί με τα έντονα χρώματα, δείχνουν στα μάτια των θεατών να κινούνται μαγικά. 
 
Πρόκειται για επαγγελματικες κουκλοθεατρικές παραστάσεις με μεγάλες κούκλες και πρωτότυπα σκηνικά.
 
Παραστάσεις έχουμε πραγματοποιήσει από μικρά ακριτικά νησιά (Κάσος, Άγιος Ευστράτιος, Αγαθονήσι και πολλά άλλα) Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο αλλά μέχρι και Βέλγιο, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία και Τουρκία. 
 
Περισσότερες πληροφορίες στο
  
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977987248

INFO

ΚΟΥ - ΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ

«Ο Ψαροτρομάρας»

Κατάλληλο από 2 ετών έως και έκτη Δημοτικού

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
60 λεπτά

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσιας 5% επί της αξίας του εισιτήρίου

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

TERMS & CONDITIONS
click here

PRODUCTION DETAILS
Αναγνωστάκης Γεώργιος
Υπηρεσίες θεάματος κουκλοθέατρου
ΑΦΜ: 128743761
ΔΟΥ: Ηρακλείου
Εδρα: Μυρτιάς 9 ΤΚ, 71409 Ηράκλειο

GALLERY
PHOTO GALLERY
TICKETS - SELECT EVENT
 • ΧΑΝΙΑ
  Wednesday 03 July 2024, 21:00 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΧΑΝΙΑ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Θέατρο Λενταριανών TICKETSAvailability:    
 • ΛΑΥΡΙΟ
  Friday 05 July 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΛΑΥΡΙΟ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Τα Χρόνια της Αθωότητας Cinemax - Θερινός TICKETSAvailability:    
 • ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
  Saturday 06 July 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Αύλειος Χώρος Ξενία - Αργοστόλι Κεφαλονιάς TICKETSAvailability:    
 • ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
  Sunday 07 July 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Αύλειος Χώρος 1ου Δημοτικού Σχολείου TICKETSAvailability:    
 • ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
  Monday 08 July 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης TICKETSAvailability:    
 • ΑΤΑΛΑΝΤΗ
  Tuesday 09 July 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Αιάντειο Ανοιχτό Θέατρο Αταλάντης TICKETSAvailability:    
 • ΤΡΙΚΑΛΑ
  Wednesday 10 July 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Υπαίθριο Θέατρο Βυζαντινού Κάστρου Τρικάλων TICKETSAvailability:    
 • ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
  Thursday 11 July 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Υπαίθριο Θέατρο Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών TICKETSAvailability:    
 • ΣΑΡΩΝΙΔΑ
  Friday 12 July 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Τριανόν Cinemax - Θερινός TICKETSAvailability:    
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ