ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

EVENT DETAILS

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Νίκαια, 184 51
(χάρτης)

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ώρα έναρξης: 20.30
οι πόρτες ανοίγουν: 18.30


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
προπώληση: 13€
στην είσοδο: 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567 (*)
- online: www.ticketservices.gr (*)
- καταστήματα PUBLIC (*)
(*) με χρέωση υπηρεσίας

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ADM - ΡΑΛΛΗΣ ΜΙΧ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΦΜ: 059493830
ΔΟΥ: Δ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: Αναγνωστοπούλου 32, Αθήνα

EVENT INFORMATION

Λευτέρης Πανταζής

Κατράκειο θέατρο

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019Ο Λευτέρης Πανταζής, ο τραγουδιστής με 45 χρυσούς δίσκους και περισσότερα από 4 εκατομμύρια πωλήσεις, που αποτέλεσε για ολόκληρες γενιές καλλιτέχνη-συνώνυμο της ελληνικής διασκέδασης, έρχεται για μια μοναδική μουσική βραδιά στο Κατράκειο Νίκαιας.

Μαζί του αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής θα μας ταξιδέψουν με πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες αλλά και νέα τραγούδια.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου να είστε όλοι εκεί...

Ο αγαπημένος και ξεχωριστός Λε-Πα γνωρίζει καλύτερα από όλους το μυστικό της καλής διασκέδασης και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο κόσμος έχει αγαπήσει τον ίδιο και τα τραγούδια του εδώ και δεκαετίες. Θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τον Λευτέρη Πανταζή χορτασμένο από τις επιτυχίες, αλλά ο ίδιος φροντίζει μέσα από τη δουλειά του να μας δείχνει πάντα το αντίθετο. Στην καριέρα του έχει ερμηνεύσει αμέτρητα τραγούδια που έχουν μεγαλώσει με το άκουσμά τους γενιές και γενιές!

Συμμετέχουν με αγαπημένες επιτυχίες: Ζουγανέλης, Κοντογιάννης, Πετρέλης, Γερολυμάτος, Κόνι Μεταξά, Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: 18.30
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20.30


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 13€ - ΕΙΣΟΔΟΣ 15€

Ειδική προσφορά: τα πρώτα 1.000 εισιτήρια 10€

Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't