Βέβηλος & Anser «Άμα ρωτήσουν που χάθηκα» The Return

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ανακοίνωση διοργάνωσης και καλλιτεχνών
για την αλλαγή ημερομηνίας της συναυλίας
«Βέβηλος & Anser – Άμα Ρωτήσουν Που Χάθηκα The Return»
στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη
Νέα ημερομηνία
Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

«Θέλαμε να το ρισκάρουμε και να πάμε μέχρι τελευταία στιγμή, αντιμέτωποι με την πιθανότητα της βροχής. Ωστόσο, η ασφάλεια των ανθρώπων και των τεχνικών που θα κληθούν να δουλέψουν για να γίνει η συναυλία, είναι προτεραιότητα και δεν θα τους βάλουμε ποτέ σε κίνδυνο. Αυτοί είναι οι αφανείς ήρωες και η αναβολή γίνεται με κάποια απογοήτευση, αλλά με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, ίδιο μέρος, ίδια ώρα.»

Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

---------

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Guest & friends: 19:00

Main Show: 20:45


Στην τελευταία τους συναυλιακή εμφάνιση πριν την κυκλοφορία των νέων τους δίσκων, οι Βέβηλος και Anser δίνουν ραντεβού στο Θέατρο Πέτρας στις 23 Οκτωβρίου για τον επαναληπτικό γύρο της μεγαλύτερης hip hop συναυλίας του καλοκαιριού.

Με όπλο τον κοινωνικό στίχο και με αίσθηση της ευθύνης του δημόσιου λόγου, o Βέβηλος και o Anser θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, «ζεσταμένοι» από τις καυτές συναυλίες του καλοκαιριού που πέρασε.  Κι «Άμα ρωτήσουν που χάθηκα» θα σας απαντήσουν πως ήταν πάντα εδώ, να αφουγκράζονται τον παλμό των συνανθρώπων τους, στα στενά δρομάκια και τις μεγάλες λεωφόρους αυτής της χώρας. Επιστρέφουν με το μικρόφωνο στο χέρι πάνω στη σκηνή, για να ενωθούν πάλι με το κοινό που τραγουδάει τα κομμάτια τους και χαράζει τους στίχους τους σε παγκάκια, πλατείες και τοίχους.

Οι δυο τους θα οδηγήσουν τους θεατές σε ένα ταξίδι με κοινό σημείο αναφοράς τις προσωπικές τους μάχες με  τα σκοτάδια, τις εξαρτήσεις και τις βαθύτερες σκέψεις τους. Τελικός προορισμός η ακεραιότητα, η προσήλωση στο ήθος και τις αξίες, η ειλικρίνεια, η αυθεντικότητα και η προσωπική ευθύνη για δράση ως απάντηση σε αυτές τις αβέβαιες και παράξενες εποχές.  
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
(χάρτης)

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
Πόρτες: 18:30
Guest & friends: 19:00
Main Show: 20:45

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10€ early birds
12€ προπώληση

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- PUBLIC (+1€ ανά εισιτήριο)

* Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +5% ανά εισιτήριο

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ACTION ΕΣΤΙ
ΑΦΜ: 107391971
ΔΟΥ: ΣΥΡΟΥ
ΕΔΡΑ: Αγιος Δημήτριος Ερμούπολη Σύρος

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ