Ταξίδι στον χρόνο - Ρεσιτάλ πιάνου Δάφνη Φιλιππάκη

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ταξίδι στον χρόνο
Ρεσιτάλ πιάνου
Δάφνη Φιλιππάκη
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ 20:30

Η πιανίστα Δάφνη Φιλιππάκη θα μας ταξιδέψει στο χρόνο. Αρχή η Toccata του Bach σε Mι ελάσσονα και τέλος ο απόηχος ενός σύγχρονου νανουρίσματος του Νίκου Σκακώτα. Τη γέφυρα για τα δύο τόσα διαφορετικά έργα θα δημιουργήσουν δύο Σονάτες του Beethoven και τα ρομαντικά έργα των Chopin και Liszt.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

J. S. Bach – Toccata από την Partita No 6 in E minor 
L. van Beethoven – Sonata Νο 6 op. 10 No 2  
L. van Beethoven – Sonata Νο 7 op. 10 No 3 
F. Chopin – Nocturne op. 9 Νο 1 
F. Liszt – Spanish Rhapsody S. 254 
N. Σκαλκώτας – Berceuse No 20 από τα 32 Κομμάτια για πιάνο

Η Δάφνη Φιλιππάκη γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα και άρχισε μαθήματα πιάνου σε ηλικία 10 ετών. Το 2017 παίρνει Πτυχίο πιάνου με βαθμό Άριστα παμψηφεί και το 2019 Δίπλωμα Πιάνου με Άριστα και Α΄ βραβείο, υπό τη διδασκαλία της μουσικοπαιδαγωγού Εύης Μαρινάκη. Έχει λάβει με διάκριση τους τίτλους Grade 6, 7, 8 (Piano Performance) του London College of Music και συμμετέχοντας στον 42ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου ο «Φίλων» απέσπασε το A ' βραβείο στην Δ' Κατηγορία (2019). Έχει συμμετάσχει σε masterclasses με σημαντικές μουσικές προσωπικότητες όπως οι Martino Tirimo,  Lilia Boyadjieva και Παύλος Γιαλλουράκης, ενώ το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχε στο 19ο Warsaw Piano Workshop που πραγματοποιείται στην Βαρσοβία από το Frederic Chopin State School of Music. Πέρα από τις σπουδές της στο πιάνο, έχει πτυχίο Αρμονίας και Αντίστιξης με βαθμό άριστα και αυτή την περίοδο σπουδάζει Φούγκα (Τάξη Γιάννη Αλυγιζάκη), ενώ παράλληλα ασχολείται με τη διδασκαλία τόσο του Πιάνου όσο και των Θεωρητικών στο Αθηναϊκό Ωδείο. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συναυλιών σε σημαντικές αίθουσες και χώρους πολιτισμού και έχει δώσει προσωπικά ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής και στη Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός. Είναι απόφοιτη της Σχολής Βιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

Ιπποκράτους 41, Αθήνα
2103634000
(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Πέμπτη 27 Μαρτίου 2023

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
10€ Γενική είσοδος
5€ Μειωμένο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr

E-TICKET

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΑΒΕΕΤΕ
ΑΦΜ: 094079082
ΔΟΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ