Συναυλία στο σκοτάδι με τους The Bad Poetry Social Club
«Η Πιο Σκοτεινή Στιγμή Της Νύχτας»

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Συναυλία στο σκοτάδι με τους The Bad Poetry Social Club
«Η Πιο Σκοτεινή Στιγμή Της Νύχτας»

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Τα "Σπουδαία Events" έχοντας όραμα έναν καλύτερο κόσμο μέσω της τέχνης, υποδέχονται την νέα σεζόν των συναυλιών στο σκοτάδι με την πρώτη Spoken Word παράσταση στο σκοτάδι με τους The Bad Poetry Social Club.

Μετά από 2 επιτυχημένες χρονιές συναυλιών στο σκοτάδι, στις οποίες συμμετείχαν σημαντικοί καλλιτέχνες όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Μαρία Παπαγεωργίου, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, οι CHÓRES και με παραστάσεις που αγαπήθηκαν από το κοινό με αλλεπάλληλα sold out, υποδεχόμαστε τους The Bad Poetry Social Club (Π.Ι.Ε.Β., α. επίθετη, Fâné, Β. Σέργη, MFS) στην νέα σεζόν συναυλιών στο σκοτάδι, σε μία μοναδική spoken word performance, στο απόλυτο σκοτάδι με τίτλο «Η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας»

Μετά το τελευταίο τους σκηνοθετημένο show στο Gazarte, οι The Bad Poetry Social Club έρχονται στην σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για να ερμηνεύσουν τα πιο συναισθηματικά φορτισμένα ποίηματα τους στο απόλυτο σκοτάδι, προσπαθώντας έτσι να αισθανθούν, να επικοινωνήσουν και να ευαισθητοποιήσουν μέσα από τον κόσμο των ατόμων με ζητήματα όρασης.

Θα βρεθούν στην σκηνή για να μας θυμίσουν το αίσθημα της επιστροφής, λόγω του φθνινοπώρου και ότι αυτό σημαίνει, βλέποντας στο βάθος τις καλύτερες μέρες που έρχονται. Φτάνουν στην σκηνή χωρίς εξωτερικό φως, αλλά με φλόγες μέσα τους από ξεχασμένες παραλίες, με αποσκευές γεμάτες άμμο και ιώδιο, για να μιλήσουν για όσα μας κάνουν να επιστρέφουμε πάντα στην πόλη, στο τσιμέντο και στα διαμερίσματα, ακούντοντας μουσικές από τα Bar, τα καφενεία και τα Parties σε σπίτια.

Με τα έσοδα της συναυλίας θα υποστηρίξουν το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Dogs' Voice.

Την συναυλία ανοίγει η Juliana Bousi

Λίγα λόγια για τους The Bad Poetry Society Club:

Το The Bad Poetry Social Club είναι μια καλλιτεχνική ομάδα που ιδρύθηκε το 2019 στην Αθήνα. Αντικείμενα της ομάδας είναι το spoken word, το video poetry, η αυτοέκδοση και το poetry performance. Έχουν επιμεληθεί και συμμετάσχει σε πληθώρα poetry performances, lives, παραστάσεις και αναλόγιες παρουσιάσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα μέλη της έχουν συμμετάσχει σε πληθώρα καλλιτεχνικών φεστιβάλ στην Ελλάδα. Μυθοπλαστικά podcast τους έχουν παρουσιαστεί στο διαγωνιστικό τμήμα podcast του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Τελευταία τους θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε στο big bang fest της Stegi Onassis.

«Η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας»

Ερμηνεύουν: Π.Ι.Ε.Β., α. επίθετη, Fâné, Β. Σέργη, MFS

On decks: Sativa (Λόγος Τιμής), Sumo

Ηχοληψία: Νίκος Μπίμπης

Λίγα Λόγια σχετικά με το Dogs' Voice:

Το Dogs' Voice είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2015. Στόχος του είναι να αναδείξει το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται ενεργά σε όλη την Ελλάδα, να προσελκύσει οργανωμένα και αξιόπιστα εθελοντές και οικονομική ενίσχυση για τις δράσεις του και το κυριότερο να αποτελέσει την ψηφιακή πλατφόρμα αποτελεσματικής προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες.

Από το 2017, το Dogs' Voice ασχολείται συστηματικά με τη δημιουργία προγραμμάτων προστασίας αστικής πανίδας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και με τη διαχείριση κρίσεων αναφορικά με την προστασία ζώων σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

Το 2023 παρουσίασε τη δράση του Συνήγοροι για τα Ζώα Ελλάδος με αποστολή την προστασία των ζώων μέσω του νομικού οικοσυστήματος.

Με μια ματιά:

Συναυλία: «Η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας» με τους The Bad Poetry Social Club
Ημερομηνία: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023
Χώρος: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή Εισιτηρίων: Προπώληση:12€ | Ταμείο Εισόδου: 15€ | ΑμεΑ / Φοιτητές / Μαθητές: 10€

Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events
Press & Info: info@spoudaia.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
τηλ. 2103418550 - info@mcf.gr
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023
 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
12€ Προπώληση
15€ Την ημέρα της εκδήλωσης
10€ Μειωμένο (ΑμεΑ / Άνεργοι / Φοιτητές / Μαθητές)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
ΤΑΜΕΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Μ.ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
- τηλ. 2103418550

TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr

η τηλεφωνική και η online αγορά περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσίας 0,50€ ανά εισιτήριο.

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, λαμβάνονται σε μορφή PDF και είτε εκτυπώνονται, είτε αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο, ώστε την ημέρα της παράστασης η προσέλευση να γίνεται απευθείας, χωρίς να χρειάζεται η παραλαβή τους από το ταμείο.
 
ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΜΚΕ
Άγιος Δημήτριος
84100 Σύρος
ΑΦΜ: 997193420
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ