ΟΠΑ Run 2021

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

 • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
 • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
 • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν για 3η χρονιά το "ΟΠΑ Run", Αγώνα Δρόμου 5 χλμ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στο Πεδίον του Άρεως. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου. Το 3ο ΟΠΑ Run εντάσσεται στην στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του ΟΠΑ ως δράση του Προγράμματος Εθελοντισμού "AUEB Volunteers" , καθώς η οργανωτική του ομάδα αποτελείται κυρίως από φοιτήτριες και φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Πρωταρχικός στόχος και της φετινής διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως σε χώρο φιλικό προς την οικογένεια, τους νέους, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής, όπως και η προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Το ΟΠΑ Run είναι ένας αγώνας ανοιχτός για όλους, για καθηγητές, προσωπικό, φοιτητές και αποφοίτους του ΟΠΑ, αλλά και για οποιονδήποτε φίλο του αθλητισμού και της πόλης.

Φέτος, για πρώτη φορά, η διοργάνωση εστιάζει ιδιαίτερα στην σημασία προστασίας του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα στην ανακύκλωση, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τον κοινωνικό της αντίκτυπο. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν με 4 προπονήσεις στις εβδομάδες πριν τον αγώνα, με τους Experts των Cosmos Sport χορηγό του 3ου ΟΠΑ Run.

Λαμβάνοντας υπόψη τους υγειονομικούς κανόνες και προκειμένου να τηρηθούν απόλυτα τα πρωτόκολλα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας δεν θα διεξαχθεί κατά τη φετινή διοργάνωση του 3ου ΟΠΑ Run ο περίπατος των 2 χιλιομέτρων.

Έπειτα από την τροποποίηση των όρων συμμετοχής στους αγώνες άνω των 300 ατόμων εκτός σταδίου από την υγειονομική επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, οι κανόνες της διοργάνωσης διαμορφώνονται ως εξής:


Δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση του 3ου ΟΠΑ Run έχουν οι δρομείς:

α) εμβολιασμένοι (95% των συμμετεχόντων) που θα έχουν σε ισχύ πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης για τη νόσο COVID 19 κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα ή όσοι τελικά πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής όπως θα ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, και επιπλέον

β) μη εμβολιασμένοι έως 5% των συμμετεχόντων

Για τη συμμετοχή παρακαλούμε θερμά να διαβαστούν προσεκτικά οι όροι συμμετοχής και το υγειονομικό πρωτόκολλο του αγώνα.

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2021. Σε περίπτωση που τα όρια συμμετοχής συμπληρωθούν, τότε οι εγγραφές για τον αγώνα θα κλείσουν νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Πολιτική Ακυρώσεων: Αιτήματα ακύρωσης εγγραφών δεν θα γίνονται δεκτά.

Χορηγοί του 3ου ΟΠΑ Run είναι οι εταιρείες: Cosmos Sport SA, Melissa, ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας και Μαυρογένης Α.Ε.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα 105.8, ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8, Chillout Magazine, DeBop.gr, Ipop, iRun, LoveGreece.com, Neolaia.gr, Pepper 96.6 fm, Popaganda, Rise Tv, Run247.gr, Runnermagazine.gr, Runningnews.gr, Skywalker.gr, Sport24.gr, Sportevent.gr, ΑΘΗΝΑ 9.84, Δρόμος 89.8 fm και ΣΤΑΣΥ.

Ενημέρωση:

Οι θέσεις συμμετοχής για το 5% των μη εμβολιασμένων δρομέων ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πλέον μόνο όσοι έχουν σε ισχύ πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης για τη νόσο COVID 19 κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Σε περίπτωση εκ νέου αλλαγής των όρων συμμετοχής από την υγειονομική επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα υπάρξει προσαρμογή και νεότερη ανακοίνωση.


Περισσότερες πληροφορίες: www.aueb.gr/oparun

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΠΑ RUN 2021
ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ
ΑΘΗΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
09.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
συμμετοχή στον αγώνα δρόμου: 3€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr

PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Η ηλεκτρονική αγορά/κράτηση εισιτηρίων είναι ενεργή.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Κατά την διαδικασία της κράτησης, είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας με προσωπικά στοιχεία για όλους τους συμμετέχοντες.
 • Η αγορά των εισιτηρίων του αγώνα δρόμου αξίας 3€ γίνεται με χρέωση σε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa ή MasterCard.
 • Οι κρατήσεις εισιτηρίων θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων εισιτηρίων
 • Όροι και προϋποθέσεις
 • Γενικές πληροφορίες
 • Υγειονομικό Πρωτόκολλο Αγώνα
 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
  Ειδικός Λογαριασμών Κονδυλίων Ερευνας
  Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
  ΑΦΜ: 090034337
  ΔΟΥ: Δ' Αθήνας
  ΕΔΡΑ: Κεφαλληνίας 46, Αθήνα


  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
  Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
  Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
  κάντε κλικ εδώ