TicketServices.gr

Ο Σταμάτης Κόκοτας «Στης Ακρόπολης τα μέρη»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ανακοίνωση διοργανωτή
για την ματαίωση της εκδήλωσης

Η συναυλία του Σταμάτη Κόκοτα στο Ηρώδειο, στις 2/10/19, δεν θα πραγματοποιηθεί για τεχνικούς λόγους.

επιστροφή εισιτηρίων
  • Οι αγορές που έχουν γίνει μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικά (www.ticketservices.gr & tickets.public.gr) θα ακυρωθούν αυτόματα και η επιστροφή της αξίας των εισιτηρίων στην κάρτα θα γίνει χωρίς να χρειάζεται κάποια ενέργεια από τους αγοραστές.
  • Όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης, καλούνται να πηγαίνουν στα σημεία προπώλησης όπου αγόρασαν προσκομίζοντας τα εισιτήριά τους για την επιστροφή της αξίας των εισιτηρίων από την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 και έως της Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019
------------------------

Ο Σταμάτης Κόκοτας

«Στης Ακρόπολης τα μέρη»

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, 9μμ
Μια μεγάλη συναυλία για μια μοναδική καριέρα!


Ο Σταμάτης Κόκοτας, ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές μας, με τη μεγάλη καλλιτεχνική πορεία, που μας χάρισε σπουδαία, κλασικά τραγούδια, έρχεται την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στη σκηνή του Ηρωδείου, για μια μεγάλη αναδρομική συναυλία. 

Πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα τραγούδια μιας καριέρας που σφραγίστηκε από συνεργασίες με μεγάλους δημιουργούς: Ξαρχάκος, Τσιτσάνης, Μούτσης, Καλδάρας, Σπανός, Χατζηνάσιος, Θεοδωράκης, Ζαμπέτας, Κατσαρός και δεκάδες άλλους. 

Μια ξεχωριστή καριέρα που μετρά πάνω από μισό αιώνα, με τραγούδια που συνεχίζουν να μας συγκινούν: Ο Τρελός, Πες πως μ'αντάμωσες, Γιε μου, Στου προφήτη Ηλία, Όνειρο απατηλό, Που πας χωρίς αγάπη, Δεν το μπορείς, Μη μου χτυπάς τα μεσάνυχτα την πόρτα, Στου Οθωνα τα χρόνια, Με τι καρδιά τον κόσμο ν'αρνηθώ, Πήρες το μεγάλο δρόμο και τόσα άλλα που παρέμειναν κλασικά μέσα από την ερμηνεία του. 

Ο Σταμάτης Κόκοτας είναι μια σπάνια περίπτωση τραγουδιστή, που με την δωρική και συνάμα ρομαντική του ερμηνεία, σφράγισε ό,τι τραγούδησε. Η πρώτη του προσωπική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, είναι το επιστέγασμα αυτής της μοναδικής μουσικής διαδρομής. 

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Οκτωβρίου, συμμετέχουν ο Δημήτρης Κόκοτας και η Παιδική Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου.

Ώρα έναρξης: 21.00 

Ενορχήστρωση: Σπύρος Παγιάτης 

Παραγωγή: Cricos 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
- Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου), 
- Online: www.ticketservices.gr
- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Καταστήματα Public 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
15 € Άνω διάζωμα
30 € Γ' ζώνη
45 € Β΄ζώνη
60 € Α΄ζώνη
70 € Διακεκριμένη ζώνηΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
(χάρτης)

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019
ώρα: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Διακεκριμένη: 70€
Α' Ζώνη: 60€

Β' Ζώνη: 45€

Γ' Ζώνη: 30€

Άνω Διάζωμα: 15€


Παιδιά
Η είσοδος επιτρέπεται για παιδιά από 6 ετων και άνω με αγορά κανονικού εισιτηρίου.

ΑΜΕΑ-Αναπηρικά αμαξίδια
Για άτομα με κινητικές δυσκολίες και χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου + ενός συνοδού, προβλέπονται θέσεις με ειδική πρόσβαση στις πρώτες σειρές της Κερκίδας Α. Για την αγορά των συγκεκριμένων εισιτηρίων απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2107234567.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES

- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Online: www.ticketservices.gr
καταστήματα PUBLIC


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online μπορούν να παραληφθούν οποιαδήποτε στιγμή στο εκδοτήριο της Ticket Services στην Πανεπιστημίου 39, ή την μέρα της εκδήλωσης στο ταμείο του Ηρωδείου. Για την παραλαβή αρκεί μια ταυτότητα ή πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

E-TICKET

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, αν έχετε δικό σας εκτυπωτή, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή αρχείου PDF και να τα εκτυπώσετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εισέλθετε απευθείας στο χώρο της εκδήλωσης, χωρίς να περάσετε πρώτα από το ταμείο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
CRICOS CULTURAL MANAGEMENT
ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΑΦΜ: 998557879
ΔΟΥ:  ΙΖ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 46, 11528 ΑΘΗΝΑ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ