TicketServices.gr

Ο ΡΑΦΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

VIDEO ON DEMAND

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


Καλή Χρονιά σε όλα τα μικρά και μεγάλα Ραφτάκια μας!

Παράταση αγοράς εισιτηρίων για την παράσταση Ο ΡΑΦΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ του Αντώνη Παπαθεοδούλου μέχρι τις 25/1 και θέασης μέχρι τις 31/1 για όλους τους φίλους μας που δεν πρόλαβαν να δουν την παράστασή μας και να πλέξουν μέσα στις γιορτές!

Ο Ραφτάκος και τα Ραφτάκια του δεν προλαβαίνουν να λεξηπλέκουν λεξηράβουν της αγάπης γράμματα! Περιμένουμε και τα κουβερτάκια σας (12Χ12 εκατοστά) στο ραφείο του Ραφτάκου στο Modus Vivendi by Krateros Katsoulis, Τροίας 1, Βριλήσσια, τκ 15235 με την ένδειξη "Για τον Ραφτάκο των Λέξεων".

MENOYME ΣΠΙΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΕΑΤΡΟ
ΟΛΗ Η ΓΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

«O Ραφτάκος των λέξεων»
Αντώνης Παπαθεοδούλου

Η sold out παράσταση
της θεατρικής ομάδας ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ
έρχεται στο σπίτι σας!
Ο ΡΑΦΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ που αγαπήθηκε τόσο πολύ από μικρούς και μεγάλους επιστρέφει με πολλές εκπλήξεις μέσα από τις οθόνες σας σε μία ειδικά σχεδιασμένη, μαγνητοσκοπημένη παράσταση.

Από τις 19/12/2020 έως και τις 31/1/2021 (με αγορά έως και το αργότερο στις 25/1) μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη διαδραστική παράσταση «Ο ΡΑΦΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ» μέσα από την πλατφόρμα της ticketservices, επιλέγοντας το πακέτο** που τους ταιριάζει. Με νέες ιδέες κι ένα ενεργό πλαίσιο επικοινωνίας τύπου chat, η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος δημιουργεί ένα πρωτότυπο πλαίσιο διαλόγου για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, διατηρώντας ενεργό έναν δίαυλο επικοινωνίας και διαδραστικότητας.

Ελάτε να φτιάξουμε ΜΑΖΙ την κουβέρτα του Ραφτάκου για να ζεστάνουμε όχι μόνο την πόλη μας αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη ΓΗ! OΛΗ Η ΓΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ανακαλύπτει νέους διαδραστικούς, ευφάνταστους, πρωτότυπους και διασκεδαστικούς τρόπους να παρουσιάσει μέσα από την οθόνη, μία ειδικά μαγνητοσκοπημένη παράσταση, εμπνευσμένη από το βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου «Ο Ραφτάκος των λέξεων», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στη θεατρική διασκευή της Τίνας Γιωτοπούλου, θεατρική σκηνοθεσία του Γιώργου Τζαβάρα, πρωτότυπη μουσική του Νίκου Πλατύραχου, διαδραστικό σχεδιασμό της Φλώρας Σπύρου και καλλιτεχνική επιμέλεια της Χρύσας Διαμαντοπούλου.

www.mikrosnotos.gr | www.facebook.com/MikrosNotos | info@mikrosnotos.gr


    
        
«Ο Ραφτάκος των λέξεων», ένα σύγχρονο παραμύθι, τρυφερό, συγκινητικό και επίκαιρο όσο ποτέ, μιλά για τη δύναμη των λέξεων, για την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, για την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος.

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος με αγνά υλικά - ζωντανή μουσική, κίνηση, διάδραση, παντομίμα- δημιουργεί μία χειροποίητη παράσταση τόσο ζεστή και τόσο πολύχρωμη, όσο και η κουβέρτα του Ραφτάκου που τύλιξε και ζέστανε τελικά όλους τους κατοίκους της πόλης του.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Κάποτε σε μια μικρή πόλη που έμοιαζε ακόμα με χωριό ζούσε ένας ράφτης μοναδικός. Μοναδικός όχι μόνο επειδή δεν υπήρχε άλλος ράφτης στην πόλη μα επειδή ο ράφτης αυτός έφτιαχνε τα ρούχα του με λέξεις! Διάλεγε προσεχτικά τις λέξεις του για κάθε έναν κάτοικο ξεχωριστά κι έτσι φορώντας τα ρούχα του περνούσαν τους χειμώνες τους ζεστοί και τα καλοκαίρια πάντα δροσεροί. Ο καιρός όμως πέρασε, η πόλη μεγάλωσε κι οι κάτοικοι έγιναν βιαστικοί και ξεχασιάρηδες και ξέχασαν τον Ραφτάκο. Κι έπεσε ένας χειμώνας τόσο βαρύς που κανένα από τα καινούρια τους ρούχα δεν μπορούσε να τους ζεστάνει. Τότε θυμήθηκαν τον Ραφτάκο τους που τόσο ωραία έπλεκε τις λέξεις και ξαναζεστάθηκαν. Γιατί οι λέξεις είναι αυτές που ζεσταίνουν, δροσίζουν και παρηγορούν τελικά κάθε καρδιά.

        
        
        

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Συγγραφέας: Αντώνης Παπαθεοδούλου | Θεατρική διασκευή-στίχοι τραγουδιών: Τίνα Γιωτοπούλου | Θεατρική Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζαβάρας | Καλλιτεχνική επιμέλεια-επιμέλεια κειμένου-βοηθός σκηνοθέτις: Χρύσα Διαμαντοπούλου | Πρωτότυπη Μουσική: Νίκος Πλατύραχος | Εικαστική επιμέλεια-ενδυματολόγος: Γεωργία Μπούρδα | Επιμέλεια κίνησης: Άννα Ανουσάκη | Ηθοποιοί: Νίκος Αξιώτης, Δημήτρης Γιαννής, Aγγελική Παναγιωτοπούλου | Ζωντανή μουσική: Η ομάδα Μικρός Νότος | Σχεδιασμός-διδασκαλία ρυθμικού τοπίου: Γιώργος Τζαβάρας | Διδασκαλία τραγουδιών: Νίκος Πλατύραχος | Επιστημονικός σχεδιασμός διαδραστικού μέρους και προσαρμογής για video: Φλώρα Σπύρου | Γραφιστικός σχεδιασμός υλικού: k2design | Υπεύθυνη Τύπου: Ευαγγελία Σκρομπόλα | Φωτογραφίες παράστασης: Τάσος Βρεττός | Τηλεσκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Γρηγορακάκης | Eκτέλεση παραγωγής μαγνητοσκόπησης: CGCFilms | Οργάνωση Παραγωγής: Χρύσα Διαμαντοπούλου | Παραγωγή: ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ ΑΜΚΕ

To βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις METAIXMIO.

Διάρκεια: 60 λεπτά

H παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών.

www.mikrosnotos.gr | www.facebook.com/MikrosNotos | info@mikrosnotos.gr


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

- RAFTAKOS Video on demand διάρκειας 3 ημερών
Περιλαμβάνει την παράσταση
+ ένα βίντεο με τον Ραφτάκο με θέμα OΛΗ Η ΓΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ: 11 ευρώ.

- RAFTAKOS PLUS (ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) * Video on demand διάρκειας 6 ημερών
Περιλαμβάνει το RAFTAKOS
+ ένα κιτ με παιδικές βελόνες και νήμα πλεξίματος
+ video του Ραφτάκου με οδηγίες πλεξίματος: 22 ευρώ*.

- RAFTAKOS FULLPACK (ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) * Video on demand διάρκειας 6 ημερών.
Περιλαμβάνει το RAFTAKOS PLUS
+ το βιβλίο με το ομώνυμο παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο: 26 ευρώ*.

- RAFTAKOS FULLPACK (ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) * Video on demand διάρκειας 6 ημερών.
Περιλαμβάνει το RAFTAKOS PLUS
 + το βιβλίο με το ομώνυμο παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο: 38 ευρώ*

* Λόγω εορτών η αποστολή του κιτ πλεξίματος και του βιβλίου ενδέχεται να καθυστερήσουν. Μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά.

Σημείωση: η αγορά εισιτηρίων θα είναι ενεργή έως και τις 25 Ιανουαρίου. Η θέαση της παράστασης θα ειναι ενεργή έως και τις 31/1

    Έγραψαν για την παράσταση
    
                        ------------------

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ανακοινώνει τη νέα δράση της «Ρούχα με καρδιά», μία κοινωνική δράση για τη δημιουργία της πρώτης δεξαμενής βρεφικών, παιδικών και νεανικών ρούχων* με σκοπό την κατηγοριοποίηση, φύλαξη και διανομή τους σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Εμείς κι εσείς ΜΑΖΙ δημιουργούμε μία αλυσίδα βοήθειας προσφέροντας ρούχα* σε όσους το έχουν ανάγκη. Εσείς μας στέλνετε ρούχα* (καθαρά, σε καλή κατάσταση) που δεν χρειάζεστε, εμείς τα ταξινομούμε, τα αποθηκεύουμε και τα προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Εμείς κι εσείς ΜΑΖΙ.
Η αποστολή των ρούχων* θα γίνεται στον Πολυχώρο Modus Vivendi by Krateros Katsoulis, Τροίας 1, Βριλήσσια, τκ 15235. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από τη σελίδα μας στο FB www.facebook.com/MikrosNotos

* (ΜΟΝΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ μπουφάν, φόρμες, φούτερ και πουλόβερ για παιδιά από 0 έως και 10 ετών)

------------------

www.mikrosnotos.gr | www.facebook.com/MikrosNotos | info@mikrosnotos.gr

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω