Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 
Λίγα λόγια για το έργο
 
“Ο Ψαροτρομάρας” όπου έχει τεράστια επιτυχία για έβδομη συνεχόμενη χρονιά!
 
Ένα έργο γραμμένο από την Φρόσω Χατόγλου την δεκαετία του '80. Πρόκειται για ένα παιδικό έργο διαχρονικό. βγαλμένο από την ζωή όπου με έντεχνο και χιουμοριστικό τρόπο περνάει τα μηνύματα της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας! Τα ίδια τα παιδιά κατά την διάρκεια της παράστασης "νιώθουν" την αδικία και ουσιαστικά βοηθούν να επαναστατήσουν τα ψαράκια ενάντια στον Ψαροτρομάρα και τα σχέδια του να φτιάξει ένα μεγάλο παλάτι γκρεμίζοντας τα σπίτια τους στον βυθό της Ψαροχώρας.
 
Το λυθρίνι, το μπαρμπούνι και η γόπα μαθαίνουν τα σχέδια του Ψαροτρομάρα. Μόνα τους ψάχνουν να βρουν μία λύση αλλά ο φόβος ότι θα τους κάνει μια χαψιά τα απογοητεύει ακόμα περισσότερο. Ώσπου στο δρόμο τους θα βρεθεί η γοργόνα. Θα τους βοηθήσει και θα τους παροτρύνει να ψαρέψουν τον Ψαροτρομάρα! Όλα τα ψαράκια στο βυθό θα κάνουν μία μεγάλη διαδήλωση στο βυθό βροντοφωνάζοντας με όλα τα παιδιά "Κάτω Ο Ψαροτρομάρας"!
 
Εκεί θα τα κρυφακούσει όλα η σουπιά και θα τα μαρτυρήσει στον Ψαροτρομάρα όπου εκείνος θα φυλακίσει τη Γοργόνα που βοήθησε να χαλάσουν τα σχέδιά του. Ακόμα και ο δικαστής παροτρύνει τα ψαράκια να μην κάνουν τίποτα και να μείνουν στα σπίτια τους. Ούτως ή αλλώς ο Ψαροτρομάρας υποσχέθηκε ότι θα δώσει στα ψαράκια δουλειά! Μα οι μικροί μας φίλοι του βυθού, έχουν σπάσει πλέον τον φόβο τους, θα ψαρέψουν μαζί με την βοήθεια των παιδιών τον Ψαροτρομάρα και τη Σουπιά και θα ελευθερώσουν την Γοργόνα..!
 

Στις παραστάσεις μας χρησιμοποιούμε την τεχνική του μαύρου θεάτρου. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή τεχνική όπου σε συνδυασμό με την τεχνική του ζεστού φωτισμού εξαφανίζεται τελείως ο ανθρώπινος παράγοντας και οι κούκλες, μαζί με τα έντονα χρώματα, δείχνουν στα μάτια των θεατών να κινούνται μαγικά. 
 
Πρόκειται για επαγγελματικες κουκλοθεατρικές παραστάσεις με μεγάλες κούκλες και πρωτότυπα σκηνικά.
 
Παραστάσεις έχουμε πραγματοποιήσει από μικρά ακριτικά νησιά (Κάσος, Άγιος Ευστράτιος, Αγαθονήσι και πολλά άλλα) Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο αλλά μέχρι και Βέλγιο, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία και Τουρκία. 
 
Περισσότερες πληροφορίες στο
  
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977987248

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΟΥ - ΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ

«Ο Ψαροτρομάρας»

Κατάλληλο από 2 ετών έως και έκτη Δημοτικού

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
60 λεπτά

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσιας 5% επί της αξίας του εισιτήρίου

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Αναγνωστάκης Γεώργιος
Υπηρεσίες θεάματος κουκλοθέατρου
ΑΦΜ: 128743761
ΔΟΥ: Ηρακλείου
Εδρα: Μυρτιάς 9 ΤΚ, 71409 Ηράκλειο

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
 • ΧΑΝΙΑ
  Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024, 21:00 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΧΑΝΙΑ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Θέατρο Λενταριανών ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
 • ΛΑΥΡΙΟ
  Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΛΑΥΡΙΟ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Τα Χρόνια της Αθωότητας Cinemax - Θερινός ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
 • ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
  Σάββατο 06 Ιουλίου 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Αύλειος Χώρος Ξενία - Αργοστόλι Κεφαλονιάς ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
 • ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
  Κυριακή 07 Ιουλίου 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Αύλειος Χώρος 1ου Δημοτικού Σχολείου ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
 • ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
  Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
 • ΑΤΑΛΑΝΤΗ
  Τρίτη 09 Ιουλίου 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Αιάντειο Ανοιχτό Θέατρο Αταλάντης ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
 • ΤΡΙΚΑΛΑ
  Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Υπαίθριο Θέατρο Βυζαντινού Κάστρου Τρικάλων ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
 • ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
  Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Υπαίθριο Θέατρο Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
 • ΣΑΡΩΝΙΔΑ
  Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024, 20:45 Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ - Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ Τριανόν Cinemax - Θερινός ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ