«Ο ΓΚΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ»

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΣΥΡΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
ώρα: 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
20€ πλατεία και θεωρείο ισογείου
18€ Θεωρείο Α' ορόφου
15€ Θεωρείο Β' ορόφου
10€ Εξώστης

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Θέατρο Απόλλων
Τηλ. 22810.85192

Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

και
σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές πραγματοποιούνται με χρέωση σε κάρτα. Τα εισιτήρια παραλαμβάνονται στο ταμείο του Θεάτρου Απόλλων με μια ταυτότητα ή με την κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΑΝΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 440Hz
ΕΔΡΑ: ΓΡΙΒΟΓΙΩΡΓΟΥ 6, ΑΘΗΝΑ, ΤΚ 11528
ΑΦΜ: 062569316
ΔΟΥ: Δ' ΑΘΗΝΩΝ

PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Ο ΓΚΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ»

Ερμηνεύει o
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ

Διαβάζει η
ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΣΥΡΟΣ

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017
ώρα έναρξης: 21.30

Ο Μανώλης Μητσιάς, ο οποίος ευτύχησε να ερμηνεύσει πρώτος τα περισσότερα τραγούδια του Νίκου Γκάτσου, καλεί την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό, να αποδώσουν μαζί τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και θα αγαπάμε πάντα γιατί συνθέτουν τη συλλογική μας μνήμη και μας εμψυχώνουν και στους καλούς και στους δύσκολους καιρούς.

Τραγούδια σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Μάνου Χατζιδάκι (από τρεις κύκλους «Αθανασία», «Της γης το χρυσάφι», «Χειμωνιάτικος ήλιος»), καθώς και από τη συνεργασία του ποιητή με άλλους συνθέτες όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Σταύρος Ξαρχάκος, Δήμος Μούτσης, Λουκιανός Κηλαηδόνης.

Ένα αφιέρωμα από καρδιάς στον ποιητή των τραγουδιών και μέσα από αυτό μια ολοκάθαρη μουσική διαδρομή στην ιστορία και τον πολιτισμό της νεώτερης Ελλάδας.

Πλαισιωμένοι από ένα λιτό μα στιβαρό μουσικό σχήμα που παραπέμπει στη λιτότητα και στιβαρότητα της ζωής και του έργου του Νίκου Γκάτσου, οι δύο ερμηνευτές υπόσχονται να μας χαρίσουν το πορτρέτο αυτής της Δωρικής μορφής των Γραμμάτων μας σκιαγραφημένο τόσο από στίχους και κείμενα του ιδίου όσο και από κείμενα άλλων για εκείνον σε επιμέλεια Αγαθής Δημητρούκα.

Συντελεστές
Πιάνο: Αχιλλέας Γουάστωρ
Μαντολίνο-Μπουζούκι: Ηρακλής Ζάκκας

Παραγωγή: Αννα Κασιμάτη-Γέφυρα Πολιτισμού 440Hz

Τιμή εισιτηρίου:
20€ πλατεία και θεωρείο ισογείου
18€ Θεωρείο Α' ορόφου
15€ Θεωρείο Β' ορόφου
10€ Εξώστης

πληροφορίες: 22810 85192

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω